Hunkydory, ELLE & Sollihagen.


Kvällens värdar: svenska
Hunkydory & norska ELLE.

Jag var som sagt sååååå nära att stanna hemma igår kväll men så tog jag mig själv i kragen och piffade till mig och tog en taxi ner till den fest jag var bjuden på och det är jag verkligen glad att jag gjorde (TACK K för att du peppade mig ;) för jag hade riktigt, riktigt TREVLIGT! Och gissa vem som var där? Mette-Marit ! :)


Kvällens: jag inviger en bluse från Paul & Joe Sister (med små söta reinsdyr på), jeans Replay, skor Chloé, väska Marc by Marc Jacobs och goodiebag från Hunkydory.

Festen var på ett ställe som heter Sollihagen (taket av La Belle Sole) och det var ett perfekt party-ställe så dit kommer jag absolut att gå fler gånger!  Varsågoda här kommer mingel-pics:


Här är jag tillsammans med Hunkydory´s grundare & ägare Christopher (han driver sällskapet tillsammans med sin fru Ulrika) och Susanne från agenturen
Holzweiler som representerar Hunkydory i Norge.


Kiman Woman var på plats! Till vänster ser ni Nanna som är delägare i butikerna, i mitten butikschefen i Sandvika och till höger butikschefen i Paléet. Det var hos Kiman jag shoppade blusen jag hade på mig igår. (tack för en trevlig stund girls!).


The goodiebags som innehöll senaste ELLE, hårprodukt & mascara.


När jag var på väg hem så mötte jag vackra solstrålen Linda från ELLE i dörren och hon lockade med mig in igen. Resten av kvällen satt jag med henne (och alla andra ELLE-girls) och vi uppdaterade oss på vad som hänt sen sist. Linda jobbade tidigare på magasinet Kamille som modeansvarig. (miljoner tack för en super trevlig kväll finaste du! jag gleder mig till ses igen s n a r t . Klem !)


Längst till höger ser ni Signy Fardal, sjefredaktør på norska ELLE.


Ett par snygga Holzweiler-girls som bl.a. selger Rützou og Andersen & Lauth.

Tusen T A C K  för en fabulous kväll Hunkydory & ELLE!

P.S jag tog så klart bild på mig & kronprinsessan Mette-Marit också men den lovade jag att inte visa här på bloggen så den får jag sätta upp på min anslagstavla på kontoret istället ;)


Kommentarer
Postat av: BRUNETTBLOGGEN

Söta bilder :D

Postat av: Lotta, mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip

Men Å! det hade ju varit superkul att få se en bild på dig och Mette-Marit! Häftigt ändå att ha träffat henne. Frågade du om du fick publicera? kram

2010-08-19 @ 14:16:53
URL: http://lottasworld.blogg.se/
Postat av: Nanna, Kiman Woman

Takk for i går :)

Håper det er ok at jeg låner dine bilder på vår blogg, det var en hyggelig kveld.

Klem

2010-08-19 @ 14:39:32
URL: http://www.kimanwoman.blogspot.com
Postat av: ElinH

Du får ta bilde av anslagstavlan da ;-)))

2010-08-19 @ 17:57:28
Postat av: Mimmi

satt här och bara väntade att få bild på dig och Mette marit när jag scrollade ner men nu vet jag i alla fall att det finns en sådan bild men inte här!Du verkar haft en superkväll...:-)

2010-08-19 @ 17:58:01
Postat av: Kate http://kategundersental.blogg.se

Vill du bli dagens blogg ?! Ikväll väljer jag en vinnare ! Vinnaren blir länkad i nästa inlägg ! skriv en kommentar om att du är med bara ;) Lycka Tilll <3

2010-08-19 @ 18:07:05
URL: http://kategundersental.blogg.se/
Postat av: Bajar Peso

Bra blogg :)

2010-08-20 @ 16:11:14
URL: http://ejercicios-bajar-peso.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91