Rise and shine !


Dagens tänkvärda: Var snäll !

Godmorgon mina vänner! Klockan har inte ens slagit 07 ännu och ute är det natt-mörkt. Orsaken till den tidiga starten är att Johanna somnade redan runt kl. 18 igår så när klockan var 06 så sa hon "mamma, jag är vaken!" och då kickade den här dagen igång :) 

Vi fick ett mejl från dagis igår om att 8 barn nu är hemma sjuka och några med diagnosen svineinfluensan så nu håller vi tummarna för att Johanna ska klara sig och jag hoppas att era bloggläsares små prinsar & prinsessor också ska få vara pigga & friska. (och självkart att DU också klarar dig).


Jag önskar att jag fick göra som vackra Claudia Schiffer: sätta mig i en stol på morgon och någon piffade till mig ;)

Idag ska jag runt och plocka till ett uppdrag och vet ni, jag känner på mig att detta blir en GLAD-dag! :)

CaRpE dIeM!

Kram! ♥


Kommentarer
Postat av: Wenche

Ha en fin dag:)

2009-10-28 @ 08:01:14
Postat av: Titti

Vad menar dagis med ett sånt mejl? Att ni andra ska hålla barnen hemma? För skickar man dit dom är det ju som att skicka dom rakt på svininfluensan. Dagis borde stänga tills utbrottet är över och fler har hunnit vaccinera sig tycker jag. Så tacklar dom det i vår kommun.

2009-10-28 @ 09:36:38
Postat av: AnnaStina / Gizmolina

Titti-

De önskar att informera oss föräldrar om status + att de vill informera oss om hur vi ska förhålla oss till en situation då barnet eventuellt blivit smittat. Menar du att de stängt ert dagis? Jag har självklart tänkt tanken att hålla Johanna hemma men på dagis menar de att de kör på som vanligt så hon är där och leker idag. Men jag var väldigt osäker på morgon... Kram ! :)

Postat av: Mimmi

Antar att dagis känner sig lite tvungna att ha öppet om man tycker det är jobbigt att ha barn hemma en feberfri dag så vad är det då med ett stängt dagis. Är du tvungen försök ha henne kortare dagar var ute mycket och sov mycket. Samma råd till dig för sjuka föräldrar och friska barn är inte heller någon hit.

Bra att de skickar mejl så man vet vad som händer enkelt o lätt.Ingen lätt ekvation det bästa är ju att få influensa i en light version så man blir imun. Kankse hade ni det i helgen.Ta hand om er så håller vi tummarna ..

2009-10-28 @ 10:16:27
Postat av: Titti

Vår kommun har haft mycket svininfluensa, både på dagis och skolor och de dagis som haft många sjuka har stängt tills det värsta har varit över. Nu har det lugnat sig och det är öppet som vanligt sen i måndags! Hoppas det går bra!

2009-10-28 @ 12:00:59
Postat av: Lina

som jag förstått klarar de mindre barnen svinis relativt bra? det verkar vara värst för ungdomar och unga vuxna mellan 15-25 samt gravida. Hoppas ni klarar er undan allihopa!

2009-10-28 @ 13:48:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91