Goooodmorgon soliga lördag!


Dagens feelgood...

HAPPY lördag vänner ! :)  Då har vi plötsligt HELG igen och 2 dagar att njuta lite extra mycket. Tyvärr så ser jag att några av vaknat på ett riktigt dåligt humör på morgon och skrivit mindre trevliga kommentarer. Hur orkar ni?? Tänker ni: HURRA! en ny dag att förpesta någons blogg på ! var ska jag starta... hmm.. kanske hos Gizmolina?  Önskar SÅ att ni hade fått vakna på ett lika BRA humör som mig istället ! :)

Johanna bjöd mig på sovmorgon idag (hurra!!) och kom inte in förren kl. 08.30 och nu pågår full LEK här hemma och själv ska jag hoppa i duschen och sen väntar fix på kontoret och då ska jag fota och visa er några bilder. Senare idag blir det balett (Johanna längtar) och ute skiner solen från en klarblå himmel efter fler dagar med regn så detta blir en B R A dag ! :)


Lördag = skönt att chilla i soffan...

Njut nu din lördagmorgon, ät en GOD frukost, pussas & kramas (om du bor själv: skicka pussar & kramar på sms...), läs tidningen, ta en extra lång dusch (eller lyxa till det med ett bad) och kom ihåg att fånga de lyckliga stunderna idag ! :) 


 CARPE DIEM  !!!

P.S LexingtonClothing vinnaren presenteras idag, har inte haft tid över i veckan...beklager det...

KrAm! ♥


Kommentarer
Postat av: grommis

"morsomt" med alt folk engasjerer seg i på denne bloggen, syns jeg. Bra du ikke tar deg nær av det, og heller fokuserer på at du er glad! Sol i Oslo i dag, det var på tide - FANTASTISK med litt lys igjen:) Ha en strålende dag, kos dere med ballett og fri:)

Postat av: Nilla

Hoppas du får en underbar lördag idag Anna-Stina :)

Här i Uppsala lyser äntligen solen, så jag ska snart gå ut och njuta.

Kram Kram!!!

2009-11-21 @ 09:52:09
Postat av: Lina

Hej, brukar inte kommentera men idag vill jag verkligen göra det! Började läsa din blogg lite sporadiskt under hösten förra året när jag var mammaledig, men har nu börjat läsa den allt oftare. Den här helgen är jag home alone och borde skriva på min kandidatuppsats då mina hjärtan är på familjebesök högre upp i sverige (och jag kan inte följa med då jag är sängliggande med lilla bebis nr 2 i magen). men eftersom jag mår så illa blir det inte mycket fokus på studier och då har jag roat mig med att kika i ditt arkiv sedan du började blogga har precis myst med en massa sommar från maj och juni 2007 och helt plötsligt fick jag lite mer glada känslor och blev så inspirerad till allt från shopping, inredning och till hur mysigt vi ska ha det till sommarn när nästa lilla bebis är här(även om det är långt dit). Ville egentligen bara säga tack för att du med hjälp av din blogg gör mig glad. Ha en fin lördag! Kram Lina

2009-11-21 @ 09:53:46
Postat av: AnnaStina / Gizmolina

grommis-

Ja, jag slutar aldrig att förvånas ;) TACK för din trevliga kommentar och jag önskar dig också en STRÅLANDE dag! Kram ! :)



Nilla-

Tack så mycket ! :) Jag var i Uppsala hur ofta som helst under min uppväxt och jag har även studerat där så det är en stad som ligger mig varmt om hjärtat. Njut din helg ! Kram ! :)



Lina-

Tusen miljoner TACK för din TREVLIGA kommentar ! :) Nu blev jag ännu gladare ! för att göra andra glada och att inspirera är precis vad jag önskar att göra med min blogg :) Grattis till baby nr 2 i magen och jag hoppas att du snart får må bra igen ! Sköt om dig! och lycka till med uppsatsen. Kramar ! :)



2009-11-21 @ 09:58:43
URL: http://gizmolinas.blogg.se/
Postat av: tine

Hei! Takk for all den inspirsjonen du gir! Du er så herlig positiv! Må fortelle at jeg fant et interiør blad fra 2004, "Country", hvor du var avbildet og med et kort intervju. Veldig gøy og se:-)Ha en super lørdag! Klem

2009-11-21 @ 10:13:24
Postat av: [ Teresa ] - [ ung ensamstående tvåbarnsmamma ]

Så trist att få elaka kommentarer. Skaka av dig dem och le åt en ny härlig dag istället! :-)

2009-11-21 @ 10:19:35
URL: http://alltforforaldrar.se/tumadre
Postat av: Jessica

Beklagar att de finns sådana idioter, varför tar man sig tid och ork att vara elak mot någon annan så där, usch! Du förgyller iallafall min morgon, som alltid! Hoppas ni får en mysig helg, kram

2009-11-21 @ 10:53:47
Postat av: AnnaStina / Gizmolina

Tine-

Å så KUL att du hittade den intervjun! :) Önskar dig också en super lördag ! Klem! :)



Teresa-

Ja, visst är det trist men solen skiner hos mig idag och jag bryr mig inte ;) Önskar dig och dina barn en underbar weekend! Kram! :)



Jessica-

Tack för din trevliga kommentar ! :) Det är bloggisar som dig som ger mig energi ! Njut din helg! Klem ! :)

2009-11-21 @ 11:04:53
URL: http://gizmolinas.blogg.se/
Postat av: Turbo

Bare fortsett som du har gjort - du er til stor inspirasjon for meg, ihvertfall!



Klem!

2009-11-21 @ 11:39:07
Postat av: Lotta - mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip

Underbara härliga lördag! Idag ska vi ha en riktigt BRA dag allihopa, eller hur? Inget tjafs bara glädje! Kramar, Lotta

2009-11-21 @ 11:44:22
URL: http://lottasworld.blogg.se/
Postat av: AnnaStina / Gizmolina

Turbo-

Tusen TACK!! det lovar jag att göra! :) Kram !



Lotta-

Ja, idag kör vi en BRA dag!! :) Njut den! Kram! :)

2009-11-21 @ 11:47:05
URL: http://gizmolinas.blogg.se/
Postat av: kristina

Hej A-S hittade din blogg i sommras genom Josefine blev nyfiken på vem A-S var. Vill bara säga att du inspirerar mig och sprider glädje med din blogg. Lever inte riktigt som dig men älskar att resa, fixa hemma, shoppa umgås med vänner äta och dricka gott, men även att bara mysa i soffan med godis och tidningar. Gillar tidningar har just nu femina,laura,amelia, tara, sköna hemm, mama, måbra.Vår äldsta son 22 år bor i Oslo, han jobbar i reima 1000 butiker (bemaning). Han trivs som fisken i vattnet har svensk flickvän i Oslo och massor av svenka och norska vänner. Mannen åker till honom i veckan ska skicka med svenskt julgott till honom.



Solen skiner gott i Kalmar idag. Snart ska mannen och jag åka till Öland på spa.



Härlig helg till dig och Johanna!



Kram Kristina

2009-11-21 @ 12:56:27
Postat av: Lotta

All uppmärksamhet är bra uppmärksamhet - bra reklam. Tråkigt om det inte skulle vara några kommentarer alls.



För er som tycker det är för mycket shoppingtips här rekommenderr jag följande blogg http://na.se/bloggar/kopstopp



Och du A-S det är en jättepostiv tjej som skriver den bloggen så hälsa på henne du med :-)



Och alla ha en bra lördag och ladda batterierna med solen som tittar fram på många ställen idag! KRAM

2009-11-21 @ 13:12:52
Postat av: kristina

Håller inte med ovanstående. Uppmärksammhet kan upplevas och utövas av olika andledningar. När det blir elakt eller ironiskt och ej ömsesidigt har det gått över gränsen. Personen ifråga behöver då hjälp med att förstå den andres känslor och varför de själva har detta behov av negativ uppmärksammhet.Jobbar på förskola och vi hjälper barn som ibland hammnar i denna situation. Ofta handlar det om behov eller känslor som ej blir tillgodo sedda.



Håller med om att utan kommentarer lever inte bloggen med vi mår alla bättre av glädje och positiva vibbar. Tyvär drabbas vi alla av sorg och jobbigheter ibland, detta är också ett behov i bloggvärlden att ta upp. Gör att man inte känner sig ensam och kan får stöd av andra.



Allt gott till er alla!



Kram kristina

2009-11-21 @ 14:21:46
Postat av: Anonym

Jag misstänker att ni tänker på MIMMIS kommentar om vit blus på dagis.... Men herregud hon var väl varken elak eller dum? Det var ju bara en liten fråga... Så om ni tycker hon är elak är väl i sådana fall JESSICA här ovan mer elak som kallar "henne" och andra idioter. Vad är det för språk och är det ok att säga så då??? Jag tyckte inte det MIMMI skrev var elakt? För mig är det ändå ganska så självklart att man inte sätter på barnen en vit blus till en helt vanlig dag på dagis. ;) Men vi är ju alla olika så ni som tycker det är ok med vit blus kan ju sluta klanka på oss som faktiskt inte tycker det. ;)

Så det så! ;)



Ha en bra dag vare sig du gillar vit blus på dagis eller inte! :)



Kram

Ellen

2009-11-21 @ 15:28:23
Postat av: Maria.H.S

Det er sjeldent jeg ikke smiler når jeg leser bloggen din.

Jeg må få med meg bloggen din hver dag.

Du er full av liv å glede å du inspirer masse:) Tusen takk for all jobb du legge ned i denne bloggen,føler kanskje noen kan glemme det når de kan skrive unødvendige kommentaret.

Mitt forslag er å holde slike kommentare for seg selv heller...

Ha en fortsatt god helg:)

Å jeg er veldig spent på konkurransen:)

2009-11-21 @ 19:49:13
Postat av: Siskan

"Tänker ni: HURRA! en ny dag att förpesta någons blogg på ! var ska jag starta... hmm.. kanske hos Gizmolina"



Nej, jag tror sannerligen inte att någon tänker så, tror man så om männsikor är väl ändå hoppet ute??

2009-11-22 @ 09:53:47
Postat av: Hilde

Er virkelig glad for at du ikke ser ut til å ta deg nær av kommentarene. Håper denne bloggen kan fortsette å være en feel good blogg med positivitet og inspirasjon! Det er vel den gode gamle misunnelsen som slår til igjen. Du får velge å ta det som et kompliment! Ha en fortsatt fin dag og takk for en fin blogg :)

2009-11-23 @ 23:54:32
URL: http://mittlivinord.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91