Godmorgon farsdag !


Bjud pappa på extra många pussar & kramar idag !

Godmorgon vänner! Förlåt min frånvaro igår. Vi körde iväg till baletten kl. 14 och sen blev det en härlig Sverige-tripp (ni kommer kanske ihåg att jag startade dagen igår med att skriva att jag hade lust på det...) som slutade med att vi var hemma runt kl.21. Då landade vi i soffan och fick med oss slutet på Dansbandskampen + Skal vi danse (norska) och på den vägen blev det....


GRATTIS på farsdag älskade JIG och älskade morfar ! :)  (Oss efter baletten igår. Johanna var SÅ duktig och dansade ovanligt mycket och jag märker att hon börjar att lära sig "programmet" nu vilket är fantastiskt kul att se ! :)

Jag super-myste med alla nya magasiner jag shoppat, ett glas cava och Smarrypinnar (goda coccosbollar som ser ut som pinnar). Och Johanna låg och tittade på sin nya Pippi dvd och det gör hon nu också, hon bara älskar Pippi så igår valde hon Pippi pärl-brickor, Pippi målarbok och Pippi dvd. Hur SVENSKT som helst ! ;)


Dagens tips! Om du inte vill riskera att se gravid ut pga klädernas style, så kan du matcha din outfit med ett snyggt bälte. Detta med nitar kommer från Andersen & Lauth (samma som sjalen & toppen) och svaret är nej, jag är inte gravid så nu vet ni det :)  P.S som ni ser så har jag en egen stylist som hjälper mig ;) och den här toppen har blivit en FAVORIT.


Det fiffiga (smarta) med ett lååångt bälte är att det passar alla kroppar för man kan snurra det så många varv som man önskar. Johanna visar ett exempel på det ! ;) 

Nu är vi helt nyvakna här hemma, Johanna kom in på sovrummet kl. 09, så jag ska ta och fixa lite GOD frukost med de svenska delikatesser som shoppades igår: bl.a. limpa & hushållsost (mums!) och duka fram extra fint för det är ju FARSDAG idag.

Önskar dig en underbar dag fylld av avkoppling! :)

KrAm! ♥


Kommentarer
Postat av: Att ha det gott

Hoppas att ni får en fin Söndag

Postat av: Ida

Vad fina ni är!

2009-11-08 @ 10:07:18
URL: http://chictbyida.blogg.se/
Postat av: Kanelbullen i oslo..

Gud va trevligt att åka till Sweden!Nästa helg åker jag nog till Sweden..Då blir det inhandling av diverse goda ting,t ex som Polly..Mums!!

Nej,nu är time før att fira Farsdagen!!

Tjingeling...

2009-11-08 @ 11:08:17
Postat av: Åsa

Hej kul att läsa om er, hon är så söt lillgumman. Undrar vart i Sverige jag kan finna den fina toppen o sjalen? Ha det bra!

2009-11-08 @ 11:18:39
Postat av: Jessica E

Hej Anna-Stina,



En fråga, kommer den söta spargrisen från SIA?



Den var så söt och jag gillade ditt tips om att ge den till en vän! Jag och mina 2 bästa kompisar skall åka till New York när vi fyller 35 om 2 år - detta skulle kunna vara en perfekt vännine-gåva och påminelse om vår härliga resa vi har framför oss!! Vet du var jag kan köpa dem? (om de finns i Sverige?)



KRAM Jessica E

2009-11-08 @ 11:20:13
Postat av: Anna

Det är så roligt att läsa om vad du handlar/saknar från Sverige :) Hushållsost..limpa osv. Inget som man som svensk tänker på som "första" val. Hoppas ni får en fin Fars Dag tillsammans hela familjen. Kraaam

2009-11-08 @ 11:38:36
Postat av: AnnaStina / Gizmolina

TACK för era trevliga kommentarer ! :)



Åsa-

Jag vet tyvärr inte vilka butiker i Sverige som selger Andersen & Lauth? men om du surfar in på deras nettsida så hittar du helt säkert info där: http://www.andersenlauth.com Lycka till ! Kram ! :)



Jessica-

Å så underbart med en N.Y resa ! Jag ska innom Daisy idag och då kan jag checka vart grisen kommer ifrån? (jag tror inte att det är Sia.. ) Kanske Lisbeth Dahl? Checkar och återkommer ! Kram ! :)



HAPPY söndag ! KRAMAR ! :)

2009-11-08 @ 11:40:58
URL: http://gizmolinas.blogg.se/
Postat av: AnnaStina / Gizmolina

Jessica-

Nu kom jag på : grisen kommer från Kids Concept ! :)

2009-11-08 @ 11:42:45
URL: http://gizmolinas.blogg.se/
Postat av: Karin - AlicesMamma

Kul med lite prisvärd shopping misstänker jag :)



Hoppas ni får en härlig dag tillsammans!

2009-11-08 @ 12:24:40
URL: http://livingnextdoortoalice.blogg.se/
Postat av: Maria

I min fantasi flyger jag till julstämningen på Bolina idag. Bodde i närheten innan, nu har jag 50 mil. Men har därimot ganska nära till Astrid Lindgrens värld i Vimmerby. Om hjärtat gillar Pippi & co. rekomenderar jag ett besök där nästa sommar, innan högsäsong. Förstår känslan, efter 11 år i Norge, att fylla skafferiet med Svensk härlig mat.

Tack för att Du finns! Krams m

2009-11-08 @ 14:11:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91