Johannas onsdag.


Dagens: body PO.P, kofta H&M (gillar hjärtknapparna), kjol från Noa Noa (shoppad på 30% rea/salg i Luleå), tights Zara och strumpbyxor PO.P.  Jag gillar att kjolen har fickor/lommer ! (mamma hälsar och ber om ursäkt för kaoset i bakgrunden. Den stora anslagstavlan ska hon göra en tavla till dagis av och mattan ska ut på balkongen...)

Hej alla bloggisar!  Nu ska jag berätta om min dag för er.  Den startade tidigt , strax efter kl. 05, och eftersom mamma inte vaknade då jag gick in på sovrummet så hoppade jag upp i sängen och satte mig brevid henne och tittade på henne till hon vaknade (smart taktik) . Sen kollade jag som vanligt på barnTV innan vi gick mot dagis.


Bästa glass-stället är Möwenpick i Paléet.

Mamma kom och hämtade mig strax före kl. 16 på dagis och då föreslog hon att vi skulle gå en sväng ner på stan och det tyckte jag lät jättekul så det gjorde vi.  När vi kom ner till stan så stannade vi och åt stora goda glassar. Jag ÄLSKAR glass och jag åt upp nästan hela :-)

   
Tavlan längst till höger gjorde jag på dagis idag.

Vi gick till en stor skobutik och där hittade jag en häst som var superkul att gunga på. Också tycker jag att det är jättekul att prova skor. Helst många olika. Mamma sa att jag behöver nya finskor till 17:e maj men vi hittade inte några som passar min klänning så mamma ska söka vidare imorgon. 

När vi skulle hem åkte vi trikk (spårvagn) det gillar jag ! Då hoppar jag upp  ur vagnen och sätter mig på en av bänkarna och tittar ut.  Det var KUL med en utflykt efter dagis idag !

Till sist så måste jag bara berätta att mamma somnade hur många gånger som helst när hon läste Askungen i kväll. Ibland tappade hon boken i golvet för att hon somnade och ibland så läste hon jätte konstiga saker, tror hon drömde?, och det gjorde att jag inte kunde somna... men till slut så..

Kram Johanna ! ♥

Kommentarer
Postat av: Evelina

Johanna! Du har en riktigt tokig mamma du!! =) Hoppas mamma sover skönt i natt, så kan du väl vänta lite längre än till kl 5.oo innan du går in och tittar på henne imorn =) Hon måste ju vara utvilad imorn så hon orkar leta efter ett par riktigt tjusiga skor till dig...Hi hi...Kram kram från oss

Postat av: Åsa

God Natt Johanna,sov så gott & länge imorgon bitti!

2009-05-13 @ 23:00:05
Postat av: Ulrika

Johanna är alltid så fint klädd, beige och rosa är verkligen en fin kombo =)

2009-05-13 @ 23:07:13
URL: http://livetpaannajordet.blogg.se/
Postat av: AnnaStina / Gizmolias

Ëvelina-

Hi, hi, jag ska försöka att låta mamma sova längre imorgon men jag kan inte lova nåt ;) Fast du har rätt i att hon behöver vara pigg inför shoe-shoppingen :) Kram ! :)





Åsa-

Tack ! :) Sov gott du också ! Kram!



Ulrika-

Tack snälla du, det var roligt att höra att du tycker det ! :) och jag håller med dig om att beige & rosa = perfekt match ! Kram ! :)

2009-05-13 @ 23:36:22
URL: http://gizmolinas.blogg.se/
Postat av: Pernilla- fånga dennadag!

Jag bara sitter och ler åt alla galet søta bilder på prinsessan. Hon ær bara SÅ søt!



Idag regnar det, det får det gærna gøra tycker jag om det behøvs før att det ska bli fint till helgen! Vad ska ni gøra på 17 maj :)?



Kram!

2009-05-14 @ 08:25:40
URL: http://dennadag.blogg.se/
Postat av: Tilda

Hej Johanna, jag heter Tilda och är snart åtta år. Min mamma, Camilla,säger att jag också är en prinsessa, därför skall jag gifta mig med prins Fredrik (om inte mamma hinner före). För några år sedan älskade jag också när min mamma läste Askungen för mig, det var också några år när min mamma var väldigt trött på kvällarna och hon läste konstiga saker. En kväll undrade jag vad en lakej var, för det stod om det i boken. Då svarade min mamma "en lakej är som ett stort hål i väggen". Jag förstod ingenting och inte mamma heller. Men ibland brukar vi prata om det och skratta för att mamma var så trött och tokig.

Hoppas du får en fin dag på dagis, själv skall jag gå till skolan, för jag är en stor tjej :-)



Kram från Tilda

2009-05-14 @ 08:28:05
Postat av: Nelly

hej johanna!



vilken fin kjol du hade på dig igår, den passade verkligen dig och ser jätteskönt ut! : )



och vilka härliga glassar ni mumsade på. läste nyss att du låtit mamma sova lite längre idag, tror även att du var lite trött efter igår. : )



busa en massa på dagis idag! kram

2009-05-14 @ 10:01:17
URL: http://www.balladsoflife.blogspot.com
Postat av: elin

Mövenpick i Paleet har virkelig verdens beste is :-)

2009-05-14 @ 10:53:01
Postat av: Kari/Hestia

Ha-ha... SOM jeg kjenner meg igjen. Da David var liten leste jeg for ham - og sovnet - og leste rare ting..

Han pleide å vekke meg om det ble for ille og si: "Mamma, nå kan du våkne for boken er ferdig.."



Masse klemmer fra Nordmøre til begge to!

2009-05-14 @ 12:05:18
URL: http://hestiaverden.blogg.no
Postat av: Jessica

Hahaha!!! Så brukar det bli för mig också ibland när jag läser för mina barn! Jag hör att jag läser helt fel och kanske något helt annat, men kan inte hejda det... Och nickar till mellan raderna...

Det är bäst att mamma får sova lite längre på morgnarna då, så hon inte blir så trött på kvällen... ;-)

2009-05-15 @ 12:19:21
URL: http://mittlillarum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91