Dagens down-town.


Min ögoninflamation är bättre nu men på doktorns order så fick det bli glasögon även idag.  Tunika 120%lin, kofta Norhland (från i höst, går tyvärr ej att få tag i längre), byxor Filippa K, skor BilliBi och glasögon Gucci. Johanna har jacka från Benetton, klänning från
HowtoKissaFrog, tights H&M och skor Bronx.
¨
Oj, oj, oj, vad jag har sökt en kvittering i kväll.. jag har t.o.m. öppnat en gammal sop-påse (jag vet, hur äckligt som helst ..) och sökt  för jag bara visste att den fanns här någonstans och mycket riktigt': till slut hittade jag den och den låg så klart inte i soporna, nejdå, det låg snyggt och prydligt mellan några A4 ark på mitt skrivbord . Lycka ! :-) 

Så - nu vet ni hur festligt jag har haft det i kväll ;-) Nejdå, jag hann med en soft kväll i soffan innan denna jakt drog igång och Berg flyttar in på svenska TV4 är ju bara SÅ bra tycker jag och det var riktigt kul att få se hur Runar bor. Vilket snyggt hem !


Vi hittade en NY stor lekavdelning för kids på plan 5 på Steen & Strøm (vid sidan om Lexington butiken) som var helt fantastisk! Här kan de små sitta och teckna och prova diverse gungstolar etc från en av barnbutikerna.  Johanna älskade det så missa inte detta nästa gång du besöker S&S !

När jag höll på att göra mig klar för att gå ut runt kl. 12 idag så blev det plötsligt väldigt tyst här hemma = Johanna hade somnat så jag fick jobba på att hålla henne vid liv till jag var klar för jag ville att hon skulle sova i vagnen så att jag kunde göra ett ärende när hon sov.  Sötisen STOD och sov i hallen med huvudet mot sittbänken och sen bar jag ut en sleeping beauty och la ner henne i vagnen. Allt går ! :-)


Det känns som att nästa "Johanna-shopping" blir en barnvagn för den här söta rosa vagnen från Brio gick hon runt med i en evighet inne på leksaksbutiken på Steen & Strøm. Också la hon ner saker hon ville ha i den.  Men hon la tillbaka allt sen :-)

Vi blev ute hela dagen och kom som sagt inte hem förren efter kl. 19. Den sista biten hem blev Johanna helt crazy (=less på att vara ute och fixa ärenden + trött) , ungefär som en "gremlins" och sånna gånger blir jag helt slut...  och undrar vart min prinsessa tog vägen ? Så i kväll hade jag behov för att bara ligga i soffan med benen högt ;-)

   
Ingen by-tur utan lunch på Mc.Donalds ;-)  och till Johannas stora glädje så har de Hello Kitty saker i Happy Mealet nu (samma saker som de hade i Thailand förra året).  Och en sak är säker: att hoppa i vattenpölar är KUUUL ! ;-)

Imorgon är vi bjudna på min vän Josefines dotter Ella´s dop så nu ska jag prova lite kläder och när jag ser på klockan så inser jag att jag nog måste krypa i säng strax... Tiden flyger då man har kul ! :-)


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Vad mysigt med dop ! Kram ni fina.

Postat av: Perla

Mysig lekplats! En sån rosa dockvagn har min dotter, fick den i 3-års present!

2009-05-24 @ 19:06:41
URL: http://perla08.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91