Liten blir stor.. !


Först stod Johanna och mätte sig en stund, sen tittade hon lurt på mig också sprang hon iväg och kom tillaka med pallen och hoppade upp på den. Smart ! ;-)

Tiden FLYGER verkligen fram på alla möjliga sätt och det känns hur overkligt som helst att jag har haft en dotter i 2,5 år. Jag som aldrig ens tänkte skaffa barn och aldrig har varit speciellt intresserad av barn sitter plötsligt och lyssnar på "Bä, bä lilla lamm" på cd som om det vore det mest naturliga i hela världen ?!  Och min dotter som jag nyss satt och ammade (det känns så)  har blivit stora tjejen som pratar, sjunger, går, springer... :-)


Att kissa på pottan är Johannas lycka.

Dagens status är följande:

Johanna är full av lek idag. Hon har tecknat, klippt i papper, målat naglarna med vattenfärg, provat skor, sett på Pippi, sjungit till sin cd OCH kissat på pottan. Det är "mammatabortblöjanjagskakissapotta"  som gäller just nu och hennes ögon glittrar av glädje då hon stolt visar fram resultatet i pottan till mig :-)  Hjärtat har inte gjort "nr.2" ännu idag så jag väntar med spänning på det resultatet ;-)  Just nu sover hon sin nap.

    
Johannas söta "mätsticka" som är stickers som jag fäst direkt på väggen kommer från butiken Sprell. Johanna gjorde en djupdykning i sitt klädskåp och ut kom favorit skorna. Säga vad man vill om dessa Crocs men min darling älskar att gå runt med dem när vi är i Thailand ;-)  (jag städade i skåpet häromdagen (kanske svårt att tro med detta kaos ;-)  och på översta hyllan ligger allt som Johanna vuxit ur. Det går som sagt undan i svängarna..

Själv så har jag pratat super länge i telefon med en av mina allra bästa vänner idag och plötsligt vaknade massor med festliga minnen till liv :-)  Härligt !  (Jag är så glad för att du ringde Jonas !!)


Kommentarer
Postat av: Lisbeth

Jag måste bara skriva att jag verkligen gillar din blogg. Du sprider glädje omkring dig och du bjuder på dig själv på ett positivt sätt. Du är kreativ och gör även den tråkigaste vardag till en liten fest!



Kram/L

2009-03-27 @ 13:56:58
Postat av: Marias Kakburk

Låter som en härlig start på helgen!:)

Mätstickan var otroligt söt! Tycker det är så bra när man har sagoböckerna synliga istället för de mer traditionella i bokhylla då man bara ser ryggen på dem



Trevlig helg!

Postat av: ♡ GucciMama ♡

Skit i alla dumma kommentarer. Det är bara avundsjuka,Du har det bra och njuter av livet och det stikcer i många ögon tromig. jag får oxå mycket såna kommentarer. En gång så bajsade Valencia när hon badade och fick en massa kommentarer på hur jag kanlämna henne själv mm. Jag satt ju precis bredvid men det är ju inte så att jag kan hindra henne från att göra nummer 2 :-)



Ang Jackan, den är sååååå fin, hoppas verkligen din man man hämtar den, annars får du ringa Nk som sagt :-)

Ha en underbar helg.

2009-03-27 @ 14:02:27
URL: http://guccimama.blogg.se/
Postat av: Sanna

Håller helt med Lisbeth därovan angående din blogg. Den är väldigt positiv, och dessutom snygg.

Sen - vad LÅNG din flicka har blivit. =)

2009-03-27 @ 14:10:46
URL: http://mademoisellehiver.blogg.se/
Postat av: Sanne



Visst är det en skön känsla när man röjt och sorterat men samtidigt så får i alla fal jag ångest äver allt som man knappt använt och som skall bort.

denna överkonsumtion.

Ja en ny tid att vänta den utan blöja !

2009-03-27 @ 14:11:04
Postat av: Sofia

Vilken härligt söt dotter du har! Jag älskar att se alla fina kläder och prylar hon har! Jag hoppas verkligen jag får en dotter någon gång, jag har redan världens underbaraste son - men det kliar alltid i fingrarna när jag är på stan och ser allt fint som finns till flickor!

2009-03-27 @ 14:17:35
Postat av: Marih

Så himla söt din dotter är :o) En riktig liten prinsessa! Har Sprell någon hemsida också? Var ju bara för söt den mätstickan ni hade på väggen ♥

2009-03-27 @ 14:20:07
URL: http://familiaberglund.blogg.se/
Postat av: karin

måste också hålla med nån ovan här,alla skitkomentarer du får är bara avundsjuka inget annat,ha den bästa fredagen.

2009-03-27 @ 14:44:10
Postat av: Trude Pedersen

Hei! Jeg bor i Norge og er abonnnent på bladet Kamille.Det lå i postkassen og venet idag, og der var reportasjen fra ditt fantastisk flotte hjem. Akkurat som jeg liker det, kunne ha flyttet rett inn. Nå har jeg lagt bloggen din til blant mine favoritter, og gleder meg til å utforske den nærmere. God helg :-) Hilsen Trudelutten

2009-03-27 @ 14:45:36
Postat av: pangis

Stora fina tjejen.. Hon verkar ha piggnat till lite..skönt! Och du.. de där kommentarerna är inget att bry sig om, du är en suverän mamma till din dotter.. den bästa! Jag såg dom inte först men var tvungen att gå tillbaka och läsa.. Jag har varit mamma i 17 år 1 april och tro mig när jag säger att barn är tåliga! självklart kan man ta ut dom i vagnen en stund och göra ett ärende oavsett vad ärendet gäller. Alla mammor vet vad som är bäst för sina barn så att ha åsikter på en mamma, en fin mamma som du, tycker jag bara är trams!



PS den där härliga pottbilden skulle jag förstora och hänga på väggen om jag vore du.. vilken lycklig tjej!:-) Fin helg till er!

2009-03-27 @ 14:47:23
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Anna

Fantastiskt søt dotter du har

2009-03-27 @ 14:50:42
Postat av: Zandra

Haha vilken smart och söt liten dotter du har :)

2009-03-27 @ 14:55:53
URL: http://znest.blogg.se/
Postat av: Therése

Du har en jättesöt dotter. En liten rosa prinsessa^^

2009-03-27 @ 15:01:32
URL: http://tettelush.blogg.se/
Postat av: sirpa

hej.

så härligt att se lillsessan uppe på fötter igen;)

smarta är dom små liven i den åldern..........

vilken söt vägg med prinsessan och blommor.söta crocs,sköna är dom oxå.

önskar er en mysig fredagskväll.

kram.

2009-03-27 @ 15:07:23
Postat av: Line

Hærlig liten søtnos.... Å så bra du hever deg over skitt snakk ang ut turen deres....folk trenger ikke si noe viss di har bare skit... Tror alle vettige mammar gjør det beste for sine barn jeg...og det gjør hverfall du!!! Digger bloggen din..og må innom hverdag!! Du har til og med fått meg til å ville dra til thailand...så!!! stor klem fra en mamma til to!!

2009-03-27 @ 15:17:39
URL: http://frkfischersverden.blogspot.com
Postat av: Anonym

Men unge! Hur söt för man bli???

2009-03-27 @ 16:12:37
Postat av: Emily

Vilken söt mätsticka, fast Johanna är sötare :) Hoppas ni har en fin fredag! Kram!

2009-03-27 @ 16:16:10
URL: http://www.emilysophie.com
Postat av: u

Hej, hej! Ljuvliga fredag. Skönt att ni börja friskna till Johanna är så söt!



Jag undrar var du hittat hennes super-fina klädskåp??? Letar efter ett liknande ...



Trevlig helg,

u

2009-03-27 @ 16:41:09
Postat av: Mickan

Gud vilken söt liten dotter du har (:

2009-03-27 @ 17:09:50
URL: http://mickantjugoandramars.blogg.se/
Postat av: Linda

hon e ju bara för söt Johanna!!!!

2009-03-27 @ 17:57:22
URL: http://familyspace.blogg.se.
Postat av: Frida

Hej, Vilken underbar blogg du har! Följer med glädje eran vardag. Undrar nyfiket på vart du har köpt din dotters härliga klädskåp? Kände direkt att jag skulle vilja ha ett sånt till min dotter.



Vill också berömma dig för att du skakar av dig de tråkiga kommentarerna. Du vet vad som är bäst för ditt barn. Hoppas ni får en skön helg!

2009-03-28 @ 14:21:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91