Godmorgon söndag !


Livet är fyllt av val... välj dina med hjärtat så får du en underbar resa... ! (Bilden kommer från visualize.us)

Godmorgon mina kära bloggisar & HAPPY söndag !

Jag tycker alltid att det vilar ett speciellt lugn över söndagar... det är en speciell atmosfär som bjuder in till att chilla... Härligt ! :-) Och härligt är också att SOLEN skiner här i Oslo idag från en vackert klarblå himmel .

Mitt hjärta kom in och väckte mig runt kl. 08 och vi ligger och morgonmyser i soffan. Johanna tittar på barnTV och jag slö-bläddrar i magasiner = en helt vanlig söndagsmorgon hos oss :-)


Enjoy the life-ride ! det går upp och ner precis som i en karusell också pirrar det härligt i magen då man gör val som man inte visste att man skulle våga ta... !  ( bild från visualize.us)

Idag har vi inga planer för jag känner att jag behöver ta till vara alla jobb-stunder jag kan ta mig eftersom jag har en del levereringar till veckan. Också är min plan att jag jobbar på super effektivt nu fram till den 11:e juli då dagis stänger så att jag kan vara ledig och njuta 3 veckors semester med Johanna sen :-) 
'
Och på tal om semester ? Hur ser dina semesterplaner ut ? Resa ? Vara hemma? Det är så kul att höra så berätta gärna ! :-)

Nu CHILLAR vi och fångar lyckliga stunder !

Kram! ♥

Kommentarer
Postat av: Wenche

Hei Anna-Stina:)



Takk for fine ord på en søndag:)



Vi skal ei uke til Sverige i sommer (Østersund)på Storsjøcup (fotball) med Robin, 14 år:)

Så blir det noen dager på hytta vår på fjellet i løpet av sommeren, også avslutter vi sommerferien med ei uke på Kreta:)))

Innimellom alt dette blir det jobb + slappe av hjemme... Og vi håper på SOL og VARME:)))

Klem:)

2009-06-21 @ 09:06:48
Postat av: Anne

Vi bor mitt i city i Malmö och har precis köpt en fin koloni för att få njuta av trädgård, inredning, grillning och massa mys. Det blir nog en del turer dit. Annars ska vi faktiskt till Oslo och hälsa på några vänner i augusti. Har aldrig varit där tidigare så det ska bli riktigt skoj. Hoppas på några turer på stan och annat skoj där. Resten av sommaren ska jag besöka second-hand butiker, loppisar för att inreda kolonin. Umgås med vänner, min son, min familj och lapa massa sol (hoppas jag) ;-)



Tack för att du inspirerare AnnaStina. Det är Guldvärt.



kramar

Anne

2009-06-21 @ 09:28:39
Postat av: Anna-Lena

Härliga ord en söndagsmorgon! :D Jag ska åka med barnen till mormor och morfar nästa måndag för att jag och mina systrar ska se Depeche Mode och shoppa i Köpen! :D Gläder mig sååååå!!! :D Sen ska vi tillbringa lite tid hemma och två veckor på Öland! Då med pappan och farmor och bestefar oxå! Mysigt! Men vad ska NI hitta på då? Thailand kanske?.. Ha en supergo söndag! Kram

Postat av: Anna

Jag är 20 år och min första riktiga semester började igår. Jag jobbar på hotell och har jobbat där i snart 4 år utan riktig semester. Gissa om jag ska NJUTA? Slippa all den sjuka stressen och värmen som finns där mitt på sommaren. Usch! Jag har inga större planer för mina 4 lediga veckor utan ska bara ta dagen som den kommer och njuta av att slippa tänka på jobb jobb jobb. Ska bli SÅ SKÖNT! Hoppas bara att solen och värmen kikar fram, ligga på stranden hela dagarna passar nämligen mej perfekt! Trevlig sommar till dej och din söta!

2009-06-21 @ 10:43:12
URL: http://anaaaa.blogg.se/
Postat av: karro

vi ska bila till Kroatien,ska bli underbart,o barnen ser fram emot detta så mycket.Ha en härlig söndag,kraaam

2009-06-21 @ 10:59:40
Postat av: Margrethe

Vi reiser til syd-Frankrike på onsdag og blir borte i 4 uker, da er vi ihvertfall sikret varme,sol og sommer! Ha en fortsatt fin søndag! Mvh Margrethe

2009-06-21 @ 11:06:06
Postat av: Nanna

Hei :-)

Ønsker deg en fantastisk søndag - endelig sommer!

Klem

2009-06-21 @ 12:04:19
Postat av: Jenny

Vi blir hemma i vår lilla by kopparberg. Sambon börjar nytt jobb nästa vecka och så byter han tak på huset. Själv så väntar ja på att vår bebis ska titta ut, 8 veckor kvar. =)



Tack för en super blogg! =)

2009-06-21 @ 12:06:55
URL: http://dremas.blogg.se/
Postat av: Lena Helmersson

Hej på dej!

Härlig bild från Thailand - visst längtar man tillbaka dit... Vi var där i vintras och åker tillbaka i januari - härligt! Men nu är det sommar och vi åker till sommarstugan vi har vid hvat mellan Halmstad och Falkenberg. Där hoppas vi på mycket sol, salta bad, krabbfiske och bara härlig tid med familjen. Det brukar alltid bli en tur över till mysiga Helsingör, där det finns så mysiga butiker med både inredning och kläder. Äldsta sonen spelar fotboll och ska vara med i Gothia cup, så vi inleder semestern med att vara i Göteborg hela v.29. Med tre barn i åldraran 14,9,7 - så blir det fullt ös av diverse aktiviteter, ett är dock säkert att vi alla gillar sol och bad vid havet! Det blir spännande att se hur er sommar blev.

Ha en skön sommar,

Lena

2009-06-21 @ 13:56:03
Postat av: Att ha det gott

Jag tror du gillar tavlorna jag visar idag

2009-06-21 @ 14:38:17
URL: http://rubinen777.blogg.se/
Postat av: Simsa

Vi i vår familj brukar alltid åka alla tillsammans till Kroatien för att stanna där 4-5 veckor. Men i år blir det fokus på vårt nybyggda hus, här ska läggas plattor och fixas trädgård. Sonen har fått studsmatta, och det finns inget härligare än att bara öppna altandörren och släppa ut barnen på gräsmattan! :)



Vad ska ni tre hitta på då, spelar ingen roll bara man är alla tillsammans, tycker jag! =)

2009-06-21 @ 15:05:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91