Godmorgon lördag !


HIPP, HIPP, HURRA! Duktiga & trevliga Liv som jag rapporterar till på
Kamille fyllde år igår och det firades med god kake för alla oss på redaktionen.

Jag vet, klockan är "jagbordeliggaochsova" men jag vaknade nyss av att mina linser ville ut ur ögonen, somnade nämligen som en stock igår (med linser & "allt")  efter en hektiskt vecka så, nu har min lördag startat ! :-)

Får se om jag går och lägger mig igen eller om jag blir uppe och njuter morgonen...  Hoppas i alla fall att du fortfarande sover GOTT  och att du vaknar med ett leende !

 
Min gårdagens: kjole/klänning från Zara (köpt i Phuket), kofta Oasis, jeans Zara och väska Accessorize. Också mina kinesiska lyckosmycken så klart . Man kan tro att jag matchat min outfit efter blommorna Liv fick av kollegorna ;-)

Jag önskar dig en STRÅLANDE lördag och en riktigt mysig morgon !

Kram! ♥

Kommentarer
Postat av: Kari

Jeg har forelsket meg helt i din grønne cardigan...

Er det mulig å få et tips om hvor jeg kan få kjøpt den?



Ha en fin dag!



Kari :-)

2009-06-20 @ 10:59:16
Postat av: Att ha det gott

Du passar mycket bra i grönt

Postat av: Vibeke

Hei. Får plutselig ikke til å få større bilder når jeg klikker på småbildene. Da kommer jeg rett opp på toppen ( øverst) på bloggen din. Slik har det vært på de siste innleggenne når jeg har trykket på småbildene.



Ha en fortsatt fin lørdag ;-)

2009-06-20 @ 18:32:01
Postat av: Lena Andersson

Hej Anna-stina! Din blogg är bäst. Det är många som kopierar av din blogg ,med samma utryck som du har. med massa american ord.Det blir ju löjligt för dom som kopierar. Ha det så bra!!!Kramar Lena Andersson som vann duken i fjol sommar. Som hade Johanna som dog i cancer.

2009-06-20 @ 20:49:22
Postat av: AnnaStina / Gizmolina

TUSEN TACK för era fina kommentarer ! :)



Kari-

Jag har också förälskat mig i min cardigan :) Har shoppat den på Oasis .Ring och checka om den finns kvar ! :) (den kostade 499nok). Kram! :)



Att ha det gott-

Tack så jättemycket för komplimangen! :) Kram!



Vibeke-

Jag vet, det måste vara något tekniskt fel hos blogg.se (där jag har min blogg) för jag gör exakt som jag alltid gjort men ser att det inte fungerar. Vi får hoppas att felet snart är fixat! Kram! :)



Lena-

Tack för din trevliga kommentar! och så kul att höra från dig som vann duken. Den är SÅ fin! :) När det gäller kopiering så är det ju smickrande att andra tydligen gillar det jag gör så mycket att de vill göra likadant ;) Kram ! :)



HAPPY söndag mina vänner !



KRAMAR!! :)

2009-06-21 @ 08:33:23
URL: http://gizmolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91