Dagens badflickor & kvällens cava.


Min baddräkt kommer från  
MelissaOdabash och Johannas från H&M. Solbriller Gucci. Nackdelen med Johannas baddräkt att det är så många kids som har den att jag lätt kan ta fel på Johanna och en annan flicka i poolen ;-)

Det blev ännu en HÄRLIG och svalkande pool-dag på oss idag ! :-)  Johanna sprang upp och ner i poolen och själv chillade jag mest vid poolkanten...  (jag är en riktig badkruka ;-)


Det märks att många rest på ferie / semester nu för det var inte så där hysteriskt fullt i poolen som det brukar vara = skönt !

Jag har gjort Johanna sällskap vid hennes middag men laddar nu för mitt eget "lördagsmys" som jag ska NJUTA då hjärtat somat. Myset består av räkor + cava och det ser jag verkligen fram emot ! :-) 


I kväll ska jag testa det här bubblet ! Jag hade aldrig sett falskan tidigare och personalen berättade att den är NY och att de testat den häromdagen och att den var GOD så, jag litade på rekommendationen och ska strax sprätta korken. Har du druckit den? Man kan tro att det står VOGUE på den  ;-)


På väg hem från badet svalkade vi oss med glass... mums !

Nu ska hjärtat nattas och jag misstänker att hon kommer att somna sött i soffan framför Sommarkrysset på TV4 som jag ska titta på nu.   (Kommer sakna Berg & Gynning för de lyfter verkligen programmet då de är med. )

En härlig dag går nu över i en mysig kväll.  Life is gooood ! :-)


Kommentarer
Postat av: Cecilia

Vilken häftig flaska!!Du måste berätta om den var god eller vad den smakade.

Ha en trevlig bubbel kväll :-)

Kram

Postat av: Marion Thorneus

vad heter bubblet? Såg verkligen härlig ut, så mkt beror på flaskan när man väljer. Kanske den finns att köpa i Luleå också om man har tur.

Underbart att följa dig på din blogg.

/Marion

2009-07-04 @ 21:00:13
Postat av: Jenny

Riktigt snygg flaska.. =)

Hoppas att din kväll blev mysig..



Tack för en underbar blogg!

KRAM

2009-07-05 @ 09:49:30
URL: http://dremas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91