Tittut i natten !


Här har vi precis "checkat in" på Frognerbadet runt kl. 17.30 och en HAPPY Johanna (som insisterat på att ha på sig tights i sommarhettan (hon hade klätt på sig själv efter sin nap sa dagisfröken) ) håller på att byta om till baddräkt.

Oh my, jag vaknade för 1 min sedan i soffan med linser, smink, kläder etc.... Måste ha somnat någongång mot slutet på amerikanska Ungkaren  .. Men det var kanske inte så konstigt? för dagen har "gått i ett" och jag var en trött (och GLAD) mama som landade i soffan runt kl.20.


Jag bytte om innan jag stack iväg ut på jobb på morgon så detta blev min dagens: klänning från Bik Bok (med jeans-shorts från Gina Tricot under), halsband + väska Accessorize och skor från Shoe Lounge (Clarks).

Idag har jag gjort klart min första mote-shop sida till
Kamille (som ni kommer att kunna se i magasinet i starten av augusti ) och det känns verkligen jätteKUL !  :-) Jobbade fram till kl. 16.30 då jag trippade iväg för att hämta hjärtat på dagis och eftersom både jag och Johanna var SÅ varma så gick vi raka vägen hem och hämtade våra BADkläder och sen styrde vi stegen mot Frognerbadet.


Dagens badflicka :-)  Det måste ha varit helt super för hjärtat att få svalka av sig efter en varm dag på dagis.

Det var UNDERBART skönt att svalka sig med poolbad och Johanna skrattade HÖGT av lycka och sa "mamma, det här var väldigt skönt!". Ååå vad det är SÖTT när de små använder "vuxna" ord! och eftersom Johanna mest pratar norska så blir jag så glad när det kommer svenska uttryck  ;-)


Darlingen är på väg i plurret och hon skrattar högt för att hon vet att hon busar då hon går i utan armringarna ;-)  Det var så härligt "stilla"  på badet i eftermiddag¨,inte lika hysteriskt mycket folk som det är mitt på dagen.

Vi checkade ut från badet runt 19.15 med varsin soft-is (is-glass) i handen och efter lite mat + nattning av darlingen så var som sagt soffan så SKÖN att ...zzzzzz....

Jag hoppas att du  också har haft en HÄRLIG dag och jag FÖRLÅT att jag inte bloggat så mycket idag, vissa dagar räcker helt enkelt inte tiden till allt. Jag får kanske göra som Blondinbella och skaffa mig en assistent? nejdå, skojar bara ;-)

GODNATT mina kära vänner! Jag ar så GLAD jag har er !

Nattaklem! ♥

Kommentarer
Postat av: IRENE <3



God Natt du finaste Gizmo tjej ;)



Kram



Irene

Postat av: Mamma till 2

Du och Johanna verkar alltid ha de tså härligt och glatt! Det är så kul att se. Själv har jag f.n bara trotsiga barn, inte lika kul!

2009-07-03 @ 06:59:44
Postat av: Linda

Vilken mysig kväll! Tänk om man hade haft en pool runt hörnet :)

2009-07-03 @ 07:19:10
URL: http://lindajohannacaroline.blogg.se/
Postat av: AnnaStina / Gizmolina

TACK för fina kommentarer ! :) Det är verkligen jätte härligt att ha en pool på gångavstånd :)



Mamma till 2-

Johanna är också mitt i trotsen så det svänger fort ibland. Igår hade vi SÅ mysigt då var vi var och badade men så var vi innom en matbutik på vägen hem och då var det som att "trycka på en knapp" ;)



Önskar er alla en UNDERBAR dag ! KRAMAR ! :)

2009-07-03 @ 07:58:10
URL: http://gizmolinas.blogg.se/
Postat av: Lotta Th

Hej :-)

Du kan verkligen ta tillvara på dagen, jag blir så glad när jag läser o ser det. Såklart det var ljuvligt att plumsa ner i vattnet efter en dag på dagis hihi.

Ha en jättebra dag idag

Kram/ Lotta

2009-07-03 @ 08:20:02
URL: http://lottath.blogspot.com
Postat av: LiSSaN

Å vad härligt! Ska lägga Frognerbadet på minnet då vi ska till Oslo senare i sommar =)

Älskar Johannas rum! Så sött! Och den baddräkten Johanna har, har min Olivia också ; )

Njut av dagen!

2009-07-03 @ 08:30:02
URL: http://lisselissans.blogg.se/
Postat av: milla

Så härligt ni ser ut o ha det! Vi har också en stor pool i området där vi bor som man kan gå till o svalka sig, underbart när man inte kan ta sig till stranden efter dagis! men nu har jag o mina tvillingpojkar semester efter min sista arbetsdag idag :D

2009-07-03 @ 10:04:39
Postat av: Nelly

va mysigt det ser ut! badade du ngt? kram

2009-07-03 @ 12:47:45
URL: http://www.nellyat.blogspot.com
Postat av: KarolinaN

Ja, vilka härliga VARMA dagar vi har! Och din "glitterbag" har också åkt fram ser jag:) Har ju en lika själv och den är ju så somrig! Kram!

2009-07-03 @ 19:13:20
Postat av: Anonym

Soft-is är väl ändå mjukglass och inte isglass?!

2009-07-03 @ 20:55:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91