Dagens interiørtips !


Den här stolen (fast i en annan färg..) får gärna flytta in hos oss. Johanna tyckte att den var jätteskön att slappa i :-) Och ett TIPS är att måla figurer direkt på en vit vägg (du måste inte köpa färdiga sjabloner). Personligt & dekorativt !

På Steen & Strøm har de byggt en så fin barn-lek-avdelning och när vi var där i fredags så passade jag på att ta bilder på några TIPS till er mina vänner så VARSÅGODA:


Har barnens bord blivit fult ? Köp en fin faxduk som matchar barnrumsinredningen och limma fast det på bordet så har du plötsligt ett "nytt" fint bord !  och samma sak gäller stolarna då de inte är lika vita längre..  Och ett till TIPS: fäst hinkar från Ikea på sidan om bordet och förvara kritorna i dem (så som på bilden).


Dekorera taket i kidsens rum genom att fästa små krokar i taket och knyt fast leksaker i fina band som du hänger från krokarna.


En vajer med klyper att fästa teckningar & bilder är en smart lösning.

Hoppas att du njuter din söndagkväll ?! Här hemma pågår nattning just nu eller oj, nu kommer Johanna cyklades in på kontoret, hmm..  ;-)


Kommentarer
Postat av: Lotta Th

Hej hej :-)

Du skulle se här i vår park utanför min balkong. Där har staden hängt dessa gungor överallt i träden till mångas glädje. En kul grej i sommar tycker jag. Hihi ja dom är blå och du hade nog velat ha dessa i en rosa nyans anar jag ;-)

Kram / Lotta

Postat av: AnnaStina / Gizmolina

Hej Lotta!

Men gud vilken KUL grej att de hängt upp sånna stolar! de är ju supersköna att sitta och gunga i :)Enda felet är att de inte är rosa ;) Kram! :)

2009-07-26 @ 21:51:35
URL: http://gizmolinas.blogg.se/
Postat av: Kristine

HEI!! Takk for dine tips! Alltid kult å titte inn hos deg. Vi var der i går, lørdag. Min prinsesse storkoste seg på dette lekerommet og det er kjempekult laget til. kritttavlen var også stor stas!! HA en fin uke og en fortsatt fin søndagskveld. Klem ! Gleder meg til kamille kommer i posten :D

2009-07-26 @ 22:23:32
Postat av: Teresa [ 21 år och singelmamma till två ]

Ett tips istället för att limma fast vaxduken är att fästa med häftpistol på undersidan av bordet.2009-07-27 @ 00:09:20
URL: http://www.alltforforaldrar.se/tumadre
Postat av: Jennie

Det går att spraya dem med sprayfärg, det har vi gjort på jobbet. Har nu en vit och en svart.

2009-07-27 @ 18:50:45
URL: http://frejzan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91