Ballonger = "very Gizmo"!


De fina ballongerna (fyllda med helium)  kommer från
Ballooncompany.

När jag hade min butik så skyltade jag nästan alltid med BALLONGER eftersom de symboliserar GLÄDJE och FEST och därför var det självklart att fästa ballonger på paketet till brudparet igår. Det är en "Gizmo grej" :-)  och en "AnnaStinagrej" för jag går sällan på fest utan att ta med mig ballonger :-)

  
Heidi & Kristian hade tur med vädret igår, solen strålade i kapp med brudparet och här ser ni paketet som innehöll saker som brudparet önskat sig.

Nu ska jag fixa sen lunch / tidig middag och jag kom på att det nog verkar som att jag är grymt bakis idag (inte ofta jag sover nap...) men där gissar ni fel, för jag drack inte en droppe alkohol igår :-)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hejsan

Vilket vackert bröllop du varit på. Och du själv är så vacker i din klänning.

Apropå något helt annat.

Undrar om jag får ställa en liten fråga till dig om Thailand.Som jag förstår att du älskar. Hade tänkt ta med familjen(man + två 9åringar) dit i vinter men vart? Det blir troligtvis charter. Något ställe du kan rekommendera eller något annat tips. Har som du förstår aldrig varit där. Jättetacksam för svar.

Ps. Det gör inget om det dröjer, vet att du har mycket kring dig.

Stor kram från en som älskar att läsa din blogg.

2009-07-12 @ 17:36:51
Postat av: Leia

Så fin bild! :D

Postat av: AnnaStina / Gizmolina

Anonym-

Tack för fina ord ! :) Å så HÄRLIGT att ni ska till fantastiska Thailand! :) Jag har mest erfarehet av Phuket eftersom det är där vi har vår lägenhet och där kan jag varmt rekommendera www.katathani.com som är en favorit resort ! Men, det är helt klart flest barn på min andra favorit som är Ving´s Sunwing resort i BangTao. Bättre ställe finns inte !! :) Så, dessa är mina 2 tips! OM ni väljer att resa till Phuket så kan du höra av dig närmare så ska du få några shopping / restaurang tips av mig om du önskar det. Kram! :)

2009-07-12 @ 19:10:23
URL: http://gizmolinas.blogg.se/
Postat av: Maja

Hei hei:)

Ååå så veldig fin du var:) Den jakken er "to die for"..

hvor kan jeg finne en slik????

Håper dere har en fin kveld:)

2009-07-12 @ 19:20:55
Postat av: E

så fin du är, underbar outfit. Vart kommer den fantastiska jackan ifrån? Den är to die for :) Tack för att du sprider sådan lycka och glädje med din fina blogg! /E

2009-07-12 @ 19:37:30
Postat av: Amanda

Underbar jacka/kofta! Var är den ifrån? :-)

2009-07-12 @ 20:33:49
Postat av: Ida

så fine bilder, spesielt det øverste :-)

2009-07-12 @ 21:16:11
URL: http://candy.blogg.no
Postat av: AnnaStina / Gizmolina

TACK för all ¨HÄRLIG feedback jag får idag ! :)Min jacka kommer från danska www.heartmade.dk och jag sålde den i min butik. Den har hängt i min garderob i säkert 5 år och det här var faktiskt 2:a gången jag luftade den men det blir nog fler... :) (jackan kostade runt 4.000 om jag minns rätt?)KRAMAR !! :)

2009-07-12 @ 21:30:54
URL: http://gizmolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91