Körslaget.


Idag har jag haft på mig linne/singlett By Malene Birger, topp Splendid, halsband Bvlgari & Le chance by M.O.S. och mina favorit jeans från Miss. Sixty.

Jag tittar bara in för att önska dig den BÄSTA lördagskvällen ! :-)

Här pågår Körslaget på svenska TV4 för fullt och jag sitter på golvet med Johanna och mumsar på ostkrokar. Har inte någon favorit kör ännu men ikväll gillar jag Erik extra mycket också var det ju otroligt kul att de startade programmet med den
HÄR låten som jag länkade till på bloggen häromdagen . En favvis ! Och som ni säkert förstått så gillar jag Hannas outfit ;-)

Börjar bli dags för nattning av min förkylda lilla prinsessa här. Ja, exakt - IGEN !  Hennes näsa rinner för fullt och jag hoppas av hela mitt hjärta att det går över blixtsnabbt så hon slipper få en jobbig resa med lock i öronen. Vi flyger nämligen Oslo - Stockholm - Bangkok - Phuket...  Men hennes förkylningar brukar gå över fort så förhoppningvis är den borta på tisdag  :-)


Kommentarer
Postat av: Jonas

Snart resedags för ER, kul ju! Jag har plåtat naket idag å ska strax gå ner på Roxy för ett eller hundra glas cava, Hälsa körslaget å stor kram till dig å familjen :)

Postat av: Rebecka

Hoppas att hon blir frisk snart:) Jo jag undrar två saker: får man barnbidrag och mammapenning i Norge när man fött barn som man får här i Sverige? ha en trevlig kväll:)

2009-01-10 @ 22:06:24
Postat av: annika

När reser ni och med vilket bolag ??? Vi får väl se om jag ser dej på Arlanda!Glöm inte näsdroppar el sparay till Johanna när ni reser så ska det nog gå bra!! Hoppas du får en mysig kväll med de dina !Kram kram :)

2009-01-10 @ 22:14:25
URL: http://momtofour.blogg.se/
Postat av: Alinde

Har du tagit ur förlängningarna helt nu? Hjälps du och JIG åt med nattning, eller gör du det alltid. Vad gör han då??

2009-01-10 @ 22:17:52
Postat av: SigridN

Hej! Vad skönt för er att snart få åka till värmen. Det är du sååå värd efter din hektiska period den senaste tiden. Har en liten fråga om ditt fina halsband. Är det samma märke som ditt kinesiska lyckoarmband alltså? Du får gärna visa en närmare bild på det för det har vi ju inte fått se än.. ;o)

Ha en god natts sömn!

2009-01-10 @ 22:41:08
Postat av: Madelene(Landvetter)

Hej på dig du underbara.

När jag ser bilder på dig och din underbara dottet så önskar jag att jag har en vän som du. Du verkar vara en sån underbar vän(hoppas att dina vänner är rädda om dig)Min dotter vaknade i morse och sa mamma du ser hemsk ut och jag såg mig i speglen och det var hemskt höger sidan var blllllåååååå det är värere i dag än i går och jag kan ej gå normalt vad vintern kan ställa till med.Vill ha sommar året runt(kan åka till snön om jag vill)Undrar om du har läst mitt mejl om att hyra eran lägenhet...

Många bamse kramar Madelene,Emma

2009-01-10 @ 22:51:43
Postat av: dessi

Hoppas du haft en trevlig kväll.. jag dricker ett gott rött vin och min man har lagt barnen. Hoppas du får kännna av hur skönt det är att vara två om saken o njuta...kram från norrland

2009-01-10 @ 23:27:54
Postat av: Linda

Ta med nässpray, det hjälper mot lock i öronen, vilket man kan få även om man inte är täppt i näsan. Bara ett litet tips på vägen, annars önskar jag er trevlig resa, eller ska jag säga resor? Eftersom ni åker till så många ställen ;)

2009-01-10 @ 23:36:16
URL: http://chagak.blogg.se/
Postat av: AnnaStina / Gizmolinas

Jonas-

Snyggaste vännen ! Shit, nu kom jag på att jag inte ens svarat på ditt sms. FÖRLÅT ! tycker du gjorde helt rätt som började året som du gjorde ;) Och du är så DUKTIG som fotar så mycket. Du bara måste ju fota mig & Johanna snarast ju ! Får fixa en photosession då vi är tillbaka från Thai men om vi får så behåller vi gärna kläderna på. Thanx ;) Låter SÅ nice med Roxy. Vill också !! Hoppas du tog ett par cava för mig också. Puss ! :)





Rebecka-

Ja man får både barnbidrag och mammapengar här i Norge. :)





Annika-

Vi flyger med Thai från Arlanda på tisdag så du får hålla ögonen öppna efter oss ! ;) Nässpray står på min "lista" så den ska shoppas imorgon just in case.. Hoppas att du har en fabulous weekend ! Kram :)





Alinde-

Som jag skrev häromdagen så var jag och bytte ut mina extensions häromdagen men fick FEL längd så jag är super missnöjd. Får fixa till det då jag kommer hem från Thailand. Kram ! :)





SigridN-

Tusen TACK för din trevliga kommentar ! :) Det ska bli helt underbart skönt med lata dagar på beachen :) Ja, mitt halsband är samma märke som armbandet. Skillnaden är att det bara är ett djur på halsbandet och då väljer man det djur som man är i det kinesiska horoskopet. Jag är en hund :) Lovar att visa en bättre bild på det en dag för du har helt rätt i att jag glömt det ;) Önskar dig en härlig söndag ! Kram :)





Madelene-

Tusen TACK för att du skriver så otroligt fint till mig snälla du ! :) Jag blir glad nu ! :) Och FÖRLÅT att jag inte svarat dig på ditt mejl. Jag ligger sååå efter med mejlen just nu men lovar att skriva svar då jag landat i Phuket och allt har lugnat ner sig . Tycker så synd om dig som har gjort illa ögat. Aj, aj.. Hoppas det går till sig snart. Sköt om dig ! Kram! :)





dessi-

Vad lyxigt det låter ! :) Önskar dig en underbar weekend. Kram ! :)





Linda-

Tack för tipset! Nässpray står på listan här så det ska shoppas imorgon :) Och ja, det blir några resor men målet är bara ett: Phuket :) Happy söndag. Kram ! :)

2009-01-11 @ 00:23:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91