Johanna ♥ mormor.


Johanna studerar menyn med djup konsentration ;-) och som ni ser har mormor blivit härligt brun.

När jag var iväg och lyxade på egen hand idag så var Johanna tillsammans med sin älskade mormor och myste med poolbad och annat bus hemma på resorten och precis då jag kom tillbaka så vaknade hon efter sin nap.


Darlingen leker tittut på restaurangen.

Vår kväll bjöd på en tur till Kata där vi startade med att hämta de (golf)shorts som mamma beställt hos en skräddare och sedan blev det lite shopping (mina favorit rökelser "sandalwood" (ett tips !!), cd´s , Hello Kitty klänning till Johanna ...) innan vi åt en god middag på TwoChefs (den mitt emot The Boathouse).  Ibland är det SÅ gott med "turistmat" = fläskfilét, bearnessås & potatisgratäng. Mums !! :-)


Kommentarer
Postat av: Mirva

Vilka underbara dagar Ni får vara med om! Trevlig helg! PS. Själv har jag fyllt 31 år IDAG :-D KRAM Mirva

2009-01-30 @ 19:56:54
Postat av: Elin

Åh, den resturangen! Är en bror till en gammal kompis till mig som är en av kockarna. Längtar till mitt favoritställe på jorden Thailand, men det dröjer nog tyvärr då ekonomi och familjesituation inte tillåter det just nu. Du får helt enkelt hälsa Thailand från mig ;)

2009-01-30 @ 20:03:50
Postat av: lotta

Åh, snacka om att sakna Henke o Micke :). De har superbra mat där.

2009-01-31 @ 06:47:56
Postat av: Agneta

Tack snälla Anna-Stina för dina Phukettips. Restaurangen vid Kata Beach ligger precis vid vårt hotel Tropical Garden som vi åker till i januari nästa år. Thaimat är ju väldigt gott men man vill nog variera sig lite ändå, vi skall vara borta en hel månad så vi hinner nog prova på det mesta i matväg därnere!

Kramar till er - en bedårande trio tjejer!

2009-01-31 @ 08:53:45
Postat av: Angelica

Vilken super söt klänning Johanna har, har ni köpt den där nere eller är de något man kan få tag i här hemma? De kanske är den klänningen du menar, i inlägget, att ni har köpt.

Postat av: Jennie

Ååå two cheefs jag tkr det var as god mat där. Jag var där och åt. Men har du provat tonfisk mackan på kata mama som ligger vid stranden i kata? Om du inte har gjort det så tkr jag du ska prova det. För det är också jätte god,

Ha en fortsatt trevlig dag kram kram

2009-02-01 @ 00:24:52
URL: http://knawsebarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91