Jag ♥ Freedombeach!

¨
Här ska vi precis köra iväg från KataBeach mot FreedomBeach.

Phuket kl. 23.00, fredag kväll.

Nu sitter jag ute på terrassen med mamma och ett glas bubbel, det är +29 och det spelas musik för fullt borta på marknaden vid templet så det låter nästan som om vi är mitt i Patong ;-)

Idag har jag haft en den bästa dagen ! :-)  Jag har varit iväg till min favorit beach "Freedom Beach" och njutit lyxig egentid.  Första gången jag besökte Freedom Beach var 1994 och idag blev det ett kärt återseende för jag hade inte varit där sedan -05.

   
Det är betydligt fler som har hittat beachen idag jämfört med -94, men man kan fortfarande ligga lite för sig själv och sola vilket är underbart.  Och båtturren dit är lovely. Ååå vad det är SKÖNT att åka båt ! :-)

För att komma till Freedombeach tar man en longtailboat från tex Katabeach. Turen tar ca 15-20 min och man gör en deal med sin "chaufför" om vilken tid han ska komma och hämta. Idag avtalade jag  kl. 14 och  kom PRICK .

Om du ska till Phuket (eller redan är här) så är Freedombeach ett Gizmolina Tips ! :-)


Kommentarer
Postat av: S

tränar du hårt? vilken mage!!





kramkramkram

Postat av: S

Titta förresten in hos mig om du har tid... bjuder på en del fniss...



www.originellt.blogg.se



:)

2009-01-30 @ 17:38:43
URL: http://originellt.blogg.se/
Postat av: farmor Lena

Härlig utflykt du gjort idag, pröva Nui beach från Kata Noi nästa gång. Barnbarnen och vi älskade den stranden, elefanter går i dalen bakom för ridning. Ett hett tips!

2009-01-30 @ 17:48:08
URL: http://phuketlagenhet.blogspot.com/
Postat av: Malin

Vad underbart!

2009-01-30 @ 18:11:48
URL: http://malincaroline.blogg.se/
Postat av: Karin

VISST ÄR FREEDOM UNDERBAR?!!!! Jag och min sambo var på Phuket i april (var f ö där jag blev gravid med tösen som föddes för snart tre veckor sen), och vi fullkomligt älskade Freedom Beach... Det är ju Thailand som man föreställer sig, rena paradiset. När man sen ser turiststränderna känns det inte lika lyxigt men att bara sätta sig på en bort 15 min och komma till himmelriket är ljuvligt! Kan passa på att berätta att den resort som ligger stranden bredvid Freedom, mot Patong, (Merlin nånting) är med mycket i "Semestersvenskar" som visas på TV här hemma nu. Den stranden går heller inte av för hackor men eftersom den hör till hotellet är den inte lika privat som Freedom. Tyckte att det var så mysigt också att de kommer och tar upp lunchbeställningar när man kommer dit, bestämmer vilken tid man vill äta och sen är det bara att sätta sig så kommer maten. Det är service!



Ha en fortsatt bra semester, och återigen - njut för mig med, själv gör jag inget annat än ammar och byter blöjor :) men det har sin charm det med...

Kram!

2009-01-30 @ 21:03:11
Postat av: Mickan

Gud så underbart! Vilket paradis! Jag förstår verkligen om du njuter till max=)

2009-01-30 @ 22:19:34
URL: http://miickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91