Godmorgon lillajulafton!


Vi startade måndagen med att äta frukost tillsammans med Lollo. En bättre start på dagen kunde inte Johanna få! Lyckan var total ! :) och detta var första gången Johanna KRAMADE Lollo. Wow !! (hon sa att hennes päls kittlade).

Phuket kl.10.30 onsdag morgon.

Godmorgon alla fina bloggläsare! Nu sitter jag ute på verandan och njuter och Johanna ligger inne på soffan och sover nap. Hon sov lite oroligt i natt (drömde...) också vaknade hon redan kl. 06.45 så hon somnade då hon låg och softade och tittade på Piff & Puff jul-dvd.  Själv fick jag starta dagen med ett stort och äckligt munsår men eftersom jag vet att det brukar dyka upp här nere i värmen så tog jag med mig Vectavir så förhoppningsvis försvinner det snabbt :)

Jag ska passa på att ligga i solstolen här på verandan (i skuggan = skönt) och läsa min bok nu då darlingen sover men först bjuder jag bilder från vår måndag på Sunwing Resort & Spa  i Bangtao.


Inte varje dag vi har Lollo vid frukostbordet.


När Johanna sov sin nap så passade jag på att njuta en watermelon fruitshake och läsa bästa boken (jag blir super peppad av läsa Andreas story. Vilken driven kille ! ). P.S jag har fått typ 8 myggbett på låret och de kliar som f-n... brukar alltid klara mig men i lördags så smakade jag tydligen ekstra gott..


Glad, nyvaken och klar för glass !


På eftermiddagen tog vi en prommis på stranden och då shoppade vi elefanter av den här söta damen (jag har nämligen fått för mig att jag ska börja samla på elefanter).


När vi checkat ut och lämnat vårt bagage i receptionen så tog jag en tur till Surin Plaza
där en av mina favorit butiker är (Lola) och sen väntade en kväll med Barnshow, MiniDisco, middag och familjeshow.


Inte nog med att Johanna kramade Lollo den här dagen. Hon kramades även med Bom Bom på "meet and great with the bears" innan barnshowen startade kl.19. Kul ! :)


Mini Disco !  :)


Johanna somnade gott efter middagen och då avslutade jag & JIG dagen med en drink i baren och familjeshowen innan vi åkte hem till Chalong igen (det tar ca 45 min med taxi).  Detta var verkligen en perfekt mini-semester och Johanna hade the time of her life !  :)

Nu mina kära vänner har klockan hunnit bli 12.15 och jag ska gör mig klar för jag ska strax iväg och fixa mina naglar och sen ska vi ta en tur till Patong med mamma & Hans.

Önskar dig en rikigt mysig lilla-julafton ! vi ses lite senare idag och då blir det tävling! :)

KrAm! ♥

Kommentarer
Postat av: Helena

Hej tjejer!

Otroligt att julafton redan är i morgon! Dagarna har gått såå fort. Det är såmysigt att se era dagar i solen. Det syns hur din lilla prinsessa njuter m bad glass och lek.



ha en toppendag och stor kram till er!!

2009-12-23 @ 08:00:07
Postat av: Ulrica

Ja, visst är elefanter underbara :-)

Tips till samlingen: Georg Jensens kapsylöppnare och en kudde/dyna i Estrid Erikssons elefanttyg från Svenskt Tenn och en Elefantbricka därifrån också..

God Jul-kramar från Ulrica :-)

2009-12-23 @ 10:51:17
Postat av: Souvisa

Elefanter bringar ju tur!=)

Postat av: Jonasn



Vilken total lycka som Johanna utstrålar vid frukosten med Lolla !



Var för några år sedan på Kata Beach, och saknar det verkligen när jag läser och ser bilderna på er sida.



/ Jonasn

2009-12-25 @ 22:17:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91