Höstens päls!


Missa inte min støvlettguide i senaste nr av Kamille ;)

Kom på att ni är några som frågat om när den SNYGGA fuskpälsen från H&M som är längst till vänster i bild kommer ut i butik?  När jag var på H&M igår så hängde den där ! = den är ute NU ! Priset tror jag var 699nok och jag misstänker att den inte finns kvar så länge (den blir nog "höstens päls") så "löp & köp"! ;)




Kommentarer
Postat av: Anonym

Hei A-S. Jeg er på jakt etter støvletter som passer til f.eks chill Norway tunikaer o.l. De må være i skinn og passe til mange ulike farger. Ikke for da jeg skal bruke de inne på jobb. De må ergo være gode å gå i:) Har du et tips eller 10?



Klem

C

2009-08-30 @ 22:59:12
Postat av: Åsa

Hej hopp :) Vad har tjejen i mitten på sig? En beige kofta och halsduk? Och var är den ifrån? Ser jättefin ut! Synd att vi i Sverige inte kan köpa tidningen :( Du är verkligen superduktig!

2009-08-30 @ 23:05:31
Postat av: AnnaStina / Gizmolina

C-

Har du senaste Kamille? Jag är väldigt glad i de camel-färgade Clarks støvletterna på sid 46 och de svarta bootsen från Bronx med spennen på samma sida. Så check them out ! :) Klem ! :)



Åsa-

Hon i mitten har på sig en kofta från Benetton (579nok) och en halsduk från Cubus (199nok). Båda 2 är super fina så hoppas du får tag i dem ! Klem ! :)

Postat av: Christina

Hej

är det samma fuskpäls som finns på H&M på nätet?

2009-08-31 @ 08:31:41
Postat av: Neewmee

Heihei! Gjett om eg vart glad når nyaste Kamille låg i postkassa mi når eg kom heim etter å ha vore vekkreist i helga. Kamille made my Monday :-) Gler meg til å lese støvlett-guiden din :-) Ha ein flott mandagskveld, og hugs at det er sesongpremiere på Grey's Anatomy på TV2 i kveld ;-)

2009-08-31 @ 20:25:29
URL: http://neewmee.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91