Köpenhamn fredag: The Gallery.


Det var SÅ kul att träffa Kamilla igen! vi körde girl-talk i raketfart för hon var tyvärr på väg då jag kom (hade bara flax att vi hann ses) . Kamilla var en av de som startade Stella Nova (mitt största märke på Gizmo & Co) så vi sågs på alla inköp, var ut på middagar etc då jag var kund hos dem. Men, ungefär samtidigt som jag förlorade min butik så bröt Kamilla upp från Stella Nova och sedan några år tillbaka så driver hon
Lolly´s Laundry och gör stor SUCCÉ med det.

Då mina vänner har vi checkat in på The Gallery som är en ny "mässa" för mig för den fanns inte sist jag var på modemässan ( då jag var gravid med Johanna ). Många av "mina" brands har flyttat hit från Øxne och man säger att detta är den mer "ekslusiva mässan" (= fler högprofilierte brands).

Personligen tycker jag att Øxne hallen är MYCKET mysigare så det känns både lite trist & jobbigt att man plötsligt måste till 2 hallar för att få med sig allt man tycker om.. (dyrt blir det också, entrén går loss på ca 200dkk / ställe + alla taxi-turer). Men jag är GLAD jag valde att ta turen innom Gallery för här mötte jag många jag känner + att jag knöt många nya & BRA kontakter :-)


Lolly´s Laundry´s monter och Kamillas söta girls (hennes kollegor).


Hos Rabens Saloner såg jag några hudvårdsprodukter och en super SÖT barnkollektion. Gillar detta märke ! 


Jag var innom den duktiga norska designern Cathrine Hammel och hennes agent (som sitter till höger på bilden) visade sig vara en av mina gamla kunder på Gizmo & Co. Ska ta en tur innom hennes showroom en dag snart. Gleder mig!


När jag startade Gizmo & Co så lanserades Stella Nova och det märket var mitt största så Stella Nova har en speciell plats i mitt hjärta... I några år gick jag nästan inte i andra kläder än deras, de var min "uniform" ;-)


Danska DAY hade en så stor monter att de hade en egen "reception" där de tog emot. Hela montern var lika snygg som kläderna. Gillar verkligen DAY !  (till vänster i bild ser ni  norska agenten Lasse in action :-)


Den här söta tjejen står bakom märket "Venus de Milo" . Ett brand som är ganska nytt och som har SÅ mycket fint. Me like !!

Då mina vänner är vi klara med mäss-besöket för den här gången. Nästa gång blir i februari då det är dags att njuta höst/vinter -10 kollektionerna :-)

När jag checkade ut från The Gallery så gick jag raka vägen till en visning. Mer om det i nästa inlägg.


Kommentarer
Postat av: Mia

Fina bilder :)

Postat av: Stina

Wow, du måste vara tokinspirerad efter dessa köpenhamnsdagar! Ser hur härligt ut som helst på bilderna. Hoppas jag också har förmånen att besöka mässorna och feashion week en dag.

2009-08-10 @ 20:38:57
URL: http://girle.blogg.se/
Postat av: Josefine

Du verkar haft underbara, hektiska dagar i Kph! Mysigt!

2009-08-10 @ 20:51:43
URL: http://blaeld.blogg.se/
Postat av: ellabella

Hei! Så utrolig mye spennende det var på messen. Elsker de merkene du viser bilder av. Hunky dory spesielt. Liker virkelig bloggen din. For en drømmejobb du må ha!!

Klem, ellabella

2009-08-10 @ 23:22:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91