Dagens.


Tunika från Bik Bok, sjal shoppad i Cph, halsband + väska från Accessorize, byxor Filippa K, skor Clarks och solbriller Gucci.

Det var den dagen ! ;-)  oj, oj  vad tiden går fort då man har mycket att göra. Johanna fick bli med mig runt på jobb efter dagis idag (hämtade henne där precis före de stängde) och ni ser ju hur det gick... hon somnade och sov hur gott som helst i vagnen = PERFEKT för då kunde jag jobba i lugn & ro. Så det där med att hon inte ska sova nap efter dagis får jag starta med en annan dag... kanske på måndag? ;-)


Down-town med påsar  fyllda med fina kläder till morgondagens uppdrag.

Vi var tillbaka på Majorstua (området där vi bor) runt kl. 19.30 och då blev det late-dinner på Mc.D som en "nödlösning" till Johannas stora lycka :-)  Sen raka vägen hem till "The Rachel Zoe Project". Gud vilket BRA program det är !!! I LOVE IT ! Hon inspirerar mig massor i mitt jobb och jag ser fram emot den dagen då jag också har en assistent (eller 2..) ;-)

Nu ska jag fixa iordning de outfits som modellen jag ska styla imorgon ska ha på sig och det är bland det bästa jag vet. Kreativiteten flödar !  :-)


Kommentarer
Postat av: Maria

Guu så fin tunika! När köpte du den på BikBok tror du att den kan finnas nu och i Sverige? Eller är det kanske sommarkollektion?

Du inspirerar såå mycket jag blir lycklig av din blogg och dina tänkvärda ord och bilder! Tusen tack! Maria

2009-08-11 @ 23:11:36
Postat av: Sara

Tack för en underbart inspirerande blogg!

Förgyller min dag som kväll när jag går här hemma mammaledig med mina små pojkar, lite fashion mellan blöjbytena är aldrig fel :-)

Hoppas det är ok att jag länkat till dig från min blogg? Kram / Sara

Postat av: Lotta

Härlig färg på tunikan!

Men något som jag inte riktigt gillar är alla jättesjalar ger lite fel propotioner. Finns det inte lite nättare varianter, jag som är kort med lite för många kilo ser ut som en fyrkantig låda med stora sjalar. Kom gärna med tips!

2009-08-12 @ 07:39:33
Postat av: Anonym

godmorgon :)

fin oufit

www.hhilals.blogg.se

2009-08-12 @ 07:49:52
Postat av: Erica

Vilken fin sjal!

2009-08-12 @ 08:54:09
Postat av: Maria

Härliga kläder =)

2009-08-12 @ 12:25:39
URL: http://minajagochlea.blogg.se/
Postat av: Linda

Så fin du är idag eller det är du ju alltid!

2009-08-12 @ 21:23:41
URL: http://lindajohannacaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91