Snygg outfit !


Kanske ser ni mig i den här outfiten från butiken Oasis i sommar ?! (kofta 499nok, klänning / kjole 949nok)

I skrivande stund sitter Johanna och smörjer in mina fötter med skön fotcreme, börjar misstänka att hon kanske vill jobba på SPA när hon blir stor ? ;-)

När vi gick hem från dagis i fredags så tvärnitade jag med barnvagnen då jag tittade över på butiken Oasis skyltfönster för där stod en skyltdocka/byst som hade en outfit som det stod "AnnaStina" på ! och det är inte ofta jag ser en skyltning som är SÅ "jag" . Så - jag & Johanna gick raka vägen in i butiken men eftersom det är lattare sagt än gjort att prova kläder med en "dagistrött" prinsessa så tog jag turen dit igår istället då Johanna sov i vagnen .

Koftan fick följa med mig hem direkt (den passar perfekt till tex slitna jeans / vitt linne) och det känns inte helt omöjligt att det blir klänningshopping för mig imorgon ;-)


När jag och mamma gick igenom senaste nr av Damernas Värld över telefon igår så upptäckte jag plötsligt att klänningen var med på en hel sida där ! Det är så kul när vi bläddrar igenom magasiner över telefon och igår så lät det tex så här: mamma: "jag har köpt skorna på sid. 31",  jag: "klänningen på sid 54 är fantastisk, jag såg den första gången på VR´s blogg-gala i oktober, den är från Manouch".

Nu har Johanna smörjt klart fötterna och istället satt igång och måla mina tår (med kritor).  Vilken LYX att få en gratis fotbehandling hemma en söndag ! ;-)


Kommentarer
Postat av: Stämningsfullt

Hihi du får nog finaste tånaglarna i stan nu :)

Jättefin klänning! Tycker absolut att du ska slå till på den!

Ha en bra dag.

Kram!

Postat av: Josefine

Himla söt klänning! :)

2009-04-05 @ 11:59:18
URL: http://shaddili.blogg.se/
Postat av: Att ha det gott

Försök att få din mamma att börja blogga vetja

Jag känner mig ganska ensam som 50 +

2009-04-05 @ 12:14:09
URL: http://rubinen777.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91