Fredagens happening!


Glada girls på väg in på invigningen av nya
Høyer butiken i city på Egertorvet.

När jag mötte upp söta gizmoprinsessan Kjerstin utanför Høyer kl.19.45 så ringade kön lååång och det var ca 1000 personer på invigningsfesten så det var varmt, trångt och VÄLDIGT festligt ! :-)

Butiken är helt galet STOR (den tog aldrig slut.. vi hann inte ens se allt), och i hjärtat av butiken är det en läcker vinbar så hit kan man gå en lördag och både shoppa & njuta bubbel / vin (eller kaffe så klart). Jag är SUPER imponerad över butiken! och här hittar du märken som tex: By Malene Birger, See by Chloé, Replay, Odd Molly, Stella Mc Cartney, Diesel m.fl. m.fl


Vi mötte en till Gizmoprinsessa i vimlet: Berit (som jobbade som butikschef hos mig då jag var gravid/hemma med Johanna)! och hennes fina syster Kristin så vi skålade i champagne och uppdaterade oss på vad som hänt sen sist. (från vänster: Kristin, Kjerstin, jag & Berit).

Ett märke som verkligen överaskade mig igår var det danska Designers Remix. Jag sålde det märket i min butik och sen har jag knappt sett till det på många år men så igår så hänger det den en fantastisk kollektion från Remix på stativ efter stativ.  (skulle fota och visa er men plötsligt står det "change the battery pack" på min kamera och ja, jag hade glömt BÅDA extra batterierna hemma.. :-( 

   
Ingen premiär utan röd matta & champagne ! Vi bjöds även på en modevisning och på den dåliga bilden till höger försöker jag fota den stolta ägaren Ørnulf Høyer då han hälsar alla välkomna men som ni ser så var det tråååångt och inte helt lätt att fixa en bra bild ;-)

Jag hostade så mycket då jag skulle prata med alla trevliga människor jag träffade att jag knappt kunde prata men det var det värt för jag hade som sagt en riktigt TREVLIG kväll ! :-)  Och mitt tips till er som ska in till Oslo på shopping idag är att ta en tur innom nya Eger -gallerian och besöka Høyer, Tante Pose (fin barnbutik!) och nya Lexingtonbutiken (både home & kläder i samma butik).

Det känns som att vi var med på starten av en succé igår ! för Eger-gallerian liknar inget annat i Oslo, och som Ørnulf själv sa så måste man nog till London för att finna något liknande. 


Kommentarer
Postat av: Amanda

Ååh invigningsfester är aldrig helt fel!!

Postat av: Sagas mamma

Jag vill bara tacka för all inspiration! Nu har jag köpt lite rosa till min lilla och det känns så roligt att få klä henne lite prinsessigt.



Och till mig själv hittar jag mycket inspiration hos dig, trots att jag inte alls är så vacker som du.

2009-04-18 @ 11:03:15
Postat av: kristine

HEI! Dit vil jeg også!!! HAr lest om dette på bloggen til Lindas-hus, hun er butikksjef på denne butikken. LExington har så mye fint...Så vi får ta turen innom når vi skal til Oslo. For her er sikkert mye mer enn det utvalget som er her.... Ha en flott kveld :D

2009-04-18 @ 20:01:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91