Fabulous lunch !


Jag & Josefine njöt solen idag. Sommaren -07 var vi "stammisar" på den här uteserveringen. Då bodde vi grannar och njöt mammaledigheten tillsammans (vi lärde känna varandra i barselgruppen).

Idag visade sig Oslo från sin allra soligaste sida och vad passar då bättre än en trevlig lunch i solen på Olivia tillsammans med min kära vän
Josefine och hennes lilla prinsessa Ella?! :-)

Det var alltför länge sedan vi sågs så idag blev det en total uppdatering på allt som hänt sen sist + att vi åt god mat. Jag testade salladen med krepsehaler och den blir det fler av i sommar för den var riktigt fräsch (rekommenderas om du ska luncha på Olivia). Det var typ 100 grader varmt där vi satt och jag hade på mig way för mycket kläder så det var nära att jag tog av mig skorna och satt barfota ;-)

   
Jag kommer nästan inte ihåg hur man gör då man håller en så liten prinsessa? och vad lätt hon är jämfört med Johanna ;-)  Ella fick ett par presenter av Johanna (som var på dagis) med rosa innehåll. TACK kära vännen för en fabulous lunch ! Vi måste, som sagt, göra detta oftare !

Nu är jag lite crazy som sitter upp i natten och skriver men jag vaknade nyss i fåtöljen för den antibiotika kur som jag går på gör mig helt extremt trött...zzz...  så jag är GLAD att den är över imorgon.  Hoppas ni har förståelse för att jag inte riktigt hunnit med "allt" (svara på kommentarer, presentera vinnarna i tävlingarna etc) den senste veckan, inte ofta jag äter medicin och är dålig (som tur är !) .

Bäst jag säger GOD NATT nu och går och sover vidare .  Och till er som såg norska Ungkaren: vad spännande utröstningen var i kväll ! och så kul att mina favoriter: Katinka & Silje, är i finalen.

Nattaklem! ♥

Kommentarer
Postat av: Jonas

God Morgon!



Här vaknade man 4,30 o kunde inte somna om. Så går igenom alla bloggar, kollar på bilder som jag tagit för ett skivomslag. Redigerat lite bilder o är inne på 3 koppen kaffe. Snart morgonpromenad o fredag på jobbet. Skönt!



Hoppas ni får en underbar helg!



Kram / J

Postat av: matilla

det där såg härligt ut :)

2009-04-25 @ 12:24:42
URL: http://matillaengstrom.blogg.se/
Postat av: kristin

Ungkaren er kjempespennende! Hvem tror/håper du at vinner? Jeg holder en knapp på Katinka.

2009-04-25 @ 18:01:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91