Hemma!


Min sötnos.

När vi kommer hem så älskar Johanna att lägga sig så här i hallen :-)  Tror hon behöver chilla lite efter all lek & bus på dagis.


Johanna har på sig body & leggings från Polarn & Pyret, kjol /skjört från H&M och bästa strumpbyxorna från MP med bomull på insidan och ull på utsidan.

Jag är super hungrig så nu kokar pastan och jag ska värma köttfärssås från igår. Ska bli SÅ gott ! :-)

Hoppas att du har en fantastisk höstdag!

P.S Mattan/teppet kommer från Pappelina och den är vändbar, på andra sidan är den guld med vita stjärnor. Min favorit matta!  Här i Oslo kan du köpa dessa tepper / mattor på butiken "Ting" i city.


Kommentarer
Postat av: Madelene(Landvetter)

Hejsan tjejer.

Hoppas att du Johanna)har haft en bra dag på dagis?Och att mamma har haft en bra dag? Själv har jag passat upp min prikiga lilla tjej i morse när hon vaknade så hade det kommit ännu mera koppor.Hoppas att ni får en trvlog kväll.Kram på er.

Madelene

2008-09-24 @ 17:41:06
Postat av: pernilla

så söt hon är och jag tyckte de va så kul, för igår när jag var påväg hem efter att varit hemma i sverige stod jag plötsligt mitt emot er på bogstadveien :) min första reaktion var att säga hej, för du vet när de blir sådär att man känner igen ngn så mkt. Men så kom jag på att haha så kan man ju inte göra.Det var lite kul iaf eftersom jag följer din härliga blogg! Ha de bra i solen!

Postat av: Anonym

söta bilder







/L

2008-09-24 @ 18:57:30
URL: http://liseesters.blogg.se/
Postat av: Siolia

Söta bilder! Hoppas du får en härlig kväll.

2008-09-24 @ 19:14:09
URL: http://siolia.blogg.se/
Postat av: Mirva

Hej Anna-Stina!



Pappelina mattorna är så otroligt fina! Jag kommer garanterat köpa dem så fort vi har flyttat :-)



Kram Mirva

2008-09-24 @ 20:14:34
Postat av: AnnaStina

Madelene-

Jag skickar massor med krya på dig kramar till din dotter och hoppas att hon snabbt blir frisk igen. Sköt om dig & henne! Kram! :)





Pernilla-

Du skulle absolut ha sagt hej! för då hade jag blivit jätte glad ! :) Nästa gång måste du lova att du gör det, okej? Låter härligt med en tur till Sverige. Hoppas att du hade trevligt !? Kram ! :)





Mirva -

Happy Pappelina shopping ! :) Kram!

2008-09-24 @ 23:07:37
Postat av: Hanna

Å tycker Pappelina gör så fina mattor, när vi flyttar till huset så ska jag köpa en i mörkgrå(svart?) m vita stjärnor att ha i stora hallen. Har redan den som dörrmatta. Har du sett deras nya mattor, stora (180X230) med en stor stjärna mitt på? Jättefina!

2008-09-25 @ 10:52:10
URL: http://hannakarolina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91