Fabulous Odeon kväll!


Friends.

Vi hade SÅ KUL igår ! :-) och vi konstaterade att det var 3 år (!) sedan sist vi var ute tillsammans så det var verkligen på tiden! Men åren bara går då barnen gjort entré och Randi har hunnit få både Linus & Sofie sedan sist vi dansade på bardisken ;-) 

Det var som sagt sista tisdagsfesten på Odeon före de stänger och det var helt CRAZY mycket folk och champagnen serverades med "fyrverkerier" och ja, det var helt enkelt PARTY !  :-)

  
Odeon har en stor uteservering och igår hade de byggt upp partytält över hela stället + att de hade ställt ut hur många bord som helst eftersom det var rekord många gäster. Jag & Randi stod och drack vin i baren och bara njöt av att titta på alla människor :-)

TACK underbaraste vännen min för en fabulous kväll ! Nu får det inte dröja 3 år till nästa gång ;-)

Jag kommer verkligen att sakna Odeon för det har varit mitt "stammis" ställe i många år,  men jag är happy över alla festliga minnen jag har därifrån som aldrig försvinner :-)


Kommentarer
Postat av: Daniel

Nästa gång får ni ta med me!

Idag är det annars sorgedag här i Finland. Flaggor på halv stång och en dyster atmosfär efter ännu en skolmassaker i landet. Med detta meddelande hoppas jag alla tar del av sorgen och skänker en tanke till offren och anhöriga idag.

Postat av: Nelly

ser väldigt trevligt ur det där. : )o fin var du igår.kram

2008-09-24 @ 15:36:26
URL: http://martanelly.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91