En höstdag.


Johanna har på sig sina PO.P byxor när de är ute och leker i regnet och själv har jag mina Filippa K byxor, min favorit kofta och en scarves från Manoush på mig idag.

Så här såg det ut då jag sa "bye, bye" och fick puss & kram av mitt hjärta på dagis på morgon :-) 

Dagen idag bjuder på ett grått & regnigt höstväder och därför känns det extra mysigt att sitta här hemma i köket med tända ljus och äta GOD frukost och mysa med mina nya blader med "Efter 10" som sällskap på TVn.


Inspirerande blader !  Chic blev direkt en favorit för mig.

Strax ska Sofi från Sofi´s Mode berätta om höstens skotrender. Det ser jag fram emot! och nu ser jag att det slutat regna också. Lovely ! :-)


Kommentarer
Postat av: Josefine

Hej söta!

Ja jag ser, men ska ju verkligen undvika high heels om jag vill må bra i vinter =) Och det vill jar hur mkt jag än ÄLSKAR klackar. I vår då jag trippar med vagnen DÅ ska jag ha high heels och midja! JIPPIE! Puss

Postat av: Josefine

hihi DIN tunika söta!

2008-09-30 @ 11:44:02
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: AnnaStina

Den som väntar på något gott.. för du är ju verkligen Miss.High heels sweetie :) Själv borde jag bli bättre på det... Sofie är FLINK! och duktig i TV. Kul att min tunika var med och den rosa kappan var ju FAB! Nu ska jag ta tag i dagen här. Kram! :)

2008-09-30 @ 11:48:58
URL: http://gizmolinas.blogg.se/
Postat av: Lotta

Härligt med höstdagar när man får sitta inna och mysa med levande ljus och nya tidningar.Vill tipsa om en sak så här i Rosa Bandet-tider. Gå in på följande och lägg gärna en länk hos dig. Du som har så mycket trafik kanske kan hjälpa till i insamlingen?www.metrobloggen.se/rosabandetbloggenPS. Såg det hos Pernilla Wahlgren.

2008-09-30 @ 12:44:39
Postat av: Malin S

Damernas har klättrat på min lista över favvotidningar. De har alltid så snygga omlsag (vilket är extreeeemt viktigt för mig =)

2008-09-30 @ 14:49:36
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91