Morgon & kvällstidning, muffins & smoothies.


Oss igår då vi kom hem från en liten tur.

Jag shoppar alltid Aftonbladet & Klick bilagan på fredagar (svenska tidningarna kommer runt kl. 17 till Oslo) OCH - vår morgontidning Aftenposten (typ Dagens Nyheter) kommer alltid även med en kvällsupplaga som heter "Aften"  så vi får 2 tidningar hem på dörren varje dag. Eftersom jag inte tror att någon svensk tidning kommer ut 2 gånger per dag? så var det dagens norskainfo ;-)

Nu har jag precis slängt in muffins i ugnen och ska fixa hallon/bringebärsmoothies.  Och just det ja - det är bilfri markedsdag (alla butiker tömmar sina lager / massor med marknadsstånd etc.)  i Bogstadveien här där vi bor idag så om du gillar KAOS så vet du vart du ska gå ;-) Själv föredrar jag att hålla mig långt ifrån Bogstadveien idag. :-)

Happy lördag!


Kommentarer
Postat av: Mickan

Ha en fin lördag :)

Postat av: Madelene (Landvetter)

Hej igen.

Vad skall ni göra i dag? Och hur mår Johanna?

Du får ge hene en kram från mig.

Kram Madelene.

2008-09-06 @ 11:50:50
Postat av: camilla

Smootie är så jäkla gott, och kan vara nyttigt om man struntar i allt socker :)

2008-09-06 @ 11:53:16
URL: http://camillajarvas.blogg.se/
Postat av: Josefine

Hej kära! Hur är Johannas form? Elian leker som aldrig förr men borde snart somna =) Vi har en dejt på Bislett idag för att jag ska fotas och vi ska äta god lunch på godt bröd ( Where else? ;-)) Uff då blir det kaos att vänta men det kan inte hjälpas! Tänkte smsa er då vi är klara ( runt 16 ) och se vad ni gör. Kanske ni vill ha besök? Haha men vart gör vi då av bilen?? :) Puss och så KUL att se gamla bilder, i LOVED Gizmo och jag VET att dina nya projekt blir succé!

2008-09-06 @ 11:53:28
URL: http://www.prinsessansdagbok.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91