Nostalgitripp!


Här köar jag för att komma in på Robbie Williams konsert på Stadion i Stockholm. Jag gissar att detta är .. ja, vilket år kan det vara? 2003? är osäker..  Konserten var FANTASTISK! Mr. Williams är en äkta entertainer och jag hoppas verkligen att han gör come back snart . Kolla in solbrillerna... rosa Chanel ;-) Fornarina byxorna som jag har på mig är fortfarande ett par favoriter !

I kväll har jag värsta nostalgitrippen för plötsligt fick jag för mig att börja titta på gamla bilder och hur kul kan inte det vara ? :-)  Man ser den ena "snygga" (well....) frisyren efter den andra och för att inte tala om vissa outfits... oh my ! säger jag bara.. !

Eftersom jag misstänker att ni blir nyfikna och gärna vill se så ska jag bjuda på några riktiga godbitar i nästa inlägg :-)


Kommentarer
Postat av: sara

fortfarande sur på mig själv att jag inte gick på den konserten!!

Postat av: AnnaStina

Hej Sara-

Kommer du ihåg vilket år det var? men du, ingen idé att ångra sånt man inte gjorde, bättre att se fram emot allt man kan göra ! :) och vi får som sagt hålla tummarna för att han gör comeback ! Kram! :)

2008-10-02 @ 23:26:55
Postat av: Sofia

Jag var på en konsert med Robbie, fast det var i Göteborg under två dagar, och det var 2006. Så många år kan du inte gissa fel på va? :-)

2008-10-02 @ 23:31:13
Postat av: AnnaStina

Sofia-

Oh no, detta var inte 2006 för då föddes min dotter och jag var på konserten med min x-mann... ;) Kram! :)

2008-10-02 @ 23:40:44
Postat av: Madelene(Landvetter)

Hej du goa tjej.

I dag har livet känns litte lättare men ibland när man går ner i en svaka så kan det ta ett tag och komma upp igen.Men jag vet att jag har värdens underbaraste man och dotter och varje morgon när vi vaknar och hon säger godmorgon mamma så känns det underbart.Så jag försöker för henes skulld att vara den underbara positiva mamma som jag annars är.Och när jag ser på hene så blir jag varm i hela kroppen och tänker att hon är min bara min +Pappa och jag blir så stolt.Nä nu skall jag sluta gnälla hoppas att du och din goa dotter har haft en underbar Torsdag.Vad skall ni göra i helgen? När ni kommer till Götet nästa gång kan vi inta ta en blogg träff då?Det hade varit så jätte roligt.Jag känner dig inte men via bloggen så känna det som jag gör det och i mina ögon verkar du vara en underbar person som man bar vill träffa och ta en fika eller ett glass skumpa.Ha det så bra med din underbara familj.Hälsa Johanna så gott att hon har en underbar dag på dagis i morgon.Många BAMSE KRAMAR Madelene.

2008-10-02 @ 23:47:22
Postat av: Konserten....

Men var det inte Backstreet boys-konserten 2003????

Har för mig det, för jag bjöd min dotter på det.

Fin du var på bilden! Läckra brillor och brallor!!!

2008-10-02 @ 23:56:02
Postat av: Birgitte

Stemmer nok med 2003. Jeg var på konsert med han i Oslo samme år. What a man! Forresten; må bare få si at du var fantastisk nydelig på dette bildet. Jeg synes du er innmari kul med litt mer "laidback" stil også... Det kler deg :). Gøy med nostalgibilder. Sov Godt.

2008-10-03 @ 04:14:17
Postat av: Madelene

Der var jeg også!!! Juli 2003. Fantastisk konsert og en herlig jenteweekend i Stockholm : )

2008-10-03 @ 12:02:38
Postat av: Bianca

Du passar otroligt bra i den frisyren! Även fast det inte är någon egentlig frisyr, men superfin är du på det kortet!

2008-10-03 @ 23:32:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91