Tittut !


Så här såg det ut då jag hämtade hjärtat på dagis i eftermiddag. 

FÖRLÅT min frånvaro. Jag & Johanna ar myst här hemma efter dagis och ikväll har jag prioriterat henne framför allt annat eftersom det här är vår sista "home alone" kväll innan JIG kommer imorgon och jag lovade därför hjärtat att vi skulle vara lite busiga och poppa popcorn etc. Men - verkligeheten blev att Johanna har varit super trött (eftersom hon vaknade så tidigt på morgon) så jag har mest burit runt på henne också har hon fått somna brevid mig i soffan då jag tittar på Idol och jag bar in henne till sin säng alldelens nyss.

Och på tal om Idol. Alltså ikväll var ju Kevin tyvärr inte så bra som han brukar.... Jag räknar ändå iskallt med att han blir kvar för om inte han vinner Idol så vet inte jag.. ;-)

 
Min dagens blev: t-shirt från Forever 21, jacka Moncler, sjal Falierio Sarti, kjol / skjört Chip & Pepper (många år gammal..) och strumpbyxor från Wolford (mina favoriter !) Och ett TIPS! Köp hem en sån här liten cava då du är ensam hemma så slipper du slösa med att öppna en stor när du ändå bara ska ha "ett glas" ! :-)

Nu ska jag hälla upp cavan och NJUTA lugnet !!! också ska jag självklart titta klart på Idol! :-)


Kommentarer
Postat av: Annelie

Duetten med Anna gjorde Kevin jättebra! Han är bäst!

Ha det så bra!

2008-11-14 @ 21:30:13
Postat av: annika

Snygga kläder som vanligt gumman! Jag tycker nog också att Kevin borde vinna hela " skiten" men jag gillar ju lilla Alice också! Hoppas du har en trevlig kväll med din mini flaska själv håller jag på och dricker att glas vin och bäddar rent, bläää

Vi har så stora täcken så det e så tungt!!Kram

Vi får väl se om någon av oss e uppe i natt efter soff sömn, hehe

Postat av: Alinde

Men har du inte saknat JIG? Är du glad att han kommer hem? Jag hoppas jag har fel, men det du ger en känsla av att det bara varit skönt att vara själva? Tycker lite synd om honom....och om Johanna som missat en sådan fantastisk chans att ha kunnat bonda med sin pappa på en skön semester....



Inget illa menat, men man ju undrar ju lite!

2008-11-15 @ 13:09:05
Postat av: Madde

Hej! Undrar var man kan få tag på den fina jackan och vad kostar den?

2008-11-15 @ 15:47:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91