Tittut!


Så här såg det ut då jag lämnade Johanna på dagis idag.

Hjälp vad FORT den här dagen gick ! och i kväll somnade jag typ 14 gånger när jag läste godnattsagan för Johanna...zzz... Hon somnade för 5 min sedan och nu skulle jag egentligen iväg hem till min kära vän Mia och mysa men så var JIG tvungen att fixa en sak så nu hoppas jag att han snart kommer hem så jag kan gå för det vore så mysigt med ett glas vin och lite girltalk  i kväll :-)

 
Jag har varit och fixat mina naglar i kväll . Skön mamalyx ! :-)   Och till höger får ni en smygtitt ner i en påse som följde med mig hem idag...

Jag hoppas att du har haft en underbar dag och att du myser ordentligt i kväll ?!


Kommentarer
Postat av: Anna

Hej söta!

Hur mkt kostar det att sköta om sina naglar på ett ungefär? Hur ofta för vilket pris? Skulle vilja unna mig detta jag med! Blir naglarna starka och inte bara snygga? Jag vill kunna diska, vyssa barn, knyta skor och och klappa katt utan att varken bryta en nagel eller göra klösmärken! Mvh/Anna

2008-11-27 @ 22:23:08
Postat av: AnnaStina / Gizmolinas

Hej Anna !

Med min naglar är det INGA som helst problem att varken diska, klappa katten eller knyta skorna :) Haha :) Jag gör en lagom längd på naglarna för de ska absolut inte bli ett hinder, de ska ju vara ett NÖJE! :)



Jag har haft akryl på mina naglar i några år men tog bort allt då vi reste till Thailand för 1 år sedan. Då trodde jag att mina vanliga naglar skulle vara "skadade" men de hade klarat sig alldelens utmärkt ! så jag kan varmt rekommendera akryl.



Tyvärr så är det dyrt att fixa naglarna, jag betalar ca 600kr ca 1 gång i månaden. Men allt är ju relativt.. om jag går ut och äter en middag en kväll så kostar det nästan samma.. :) Och för mig är detta en härlig vardagslyx som jag prioriterar framför tex massage eller något annat kostbart.



Jag tycker absolut att du ska unna dig fina naglar om du vill & kan. Lycka till ! Kramar ! :)

2008-11-27 @ 22:54:06
Postat av: annika

Vad fin du blir om fingrarna , hon använder precis samma acryl som jag har ! Man måste unna sej lite mamma lyx ibland !! Kram :)



Anna , Dina egna naglar blir inte starkare av acrylen men när du lägger acryl på naglarna så blir dom stenhårda och i och med att dom blir lite tjockare än en vanlig nagel så rivs man inte förutom möjligtvis när dom är nygjorda men man måste fixa lite själv också som tex limma om man får sprickor för annars kan det krypa in fukt mellan acryl och din nagel. I övrigt kan du göra vad som helst som du brukar göra !!! Har jobbat från och till i 15 år med naglar! Unna dej nu lite lyx!

Postat av: Fridatjejen

Vilken snygg ring du har på ett av korten! Är det din förlovningsring? Jag håller på och funderar på vigselring då jag ska gifta mig i sommar så det vore jättekul om du kunde visa din ring lite närmre, den ser nämligen ut som något som jag skulle kunna tänka mig :)

Tack för en underbar blogg, du inspirerar och piggar upp i vintermörkret! Kram

2008-11-28 @ 06:59:39
Postat av: KarolinaN

Men vilka mysiga paket det låg i påsen! Undrar vem som har sån tur:) Kram och Happy Friday!

2008-11-28 @ 08:29:45
Postat av: Felicia - Amerikansk Fotbollsfru

Underbart med nybyggda naglar. Det är verkligen mammalyx. Jag unnan mig det ca 2 ggr per månad och jag tycker det är lättare med än utan när man har barn.

KRAM

2008-11-28 @ 09:02:12
URL: http://beingfelicia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91