Kvällens...


Idag har jag bara varit inne hemma så då passade det bra med ett linne från By Malene Birger, topp från Odd Molly och jeans från Fornarina.

I em/kväll har jag känt mig lite rastlös för min plan var att få gjort en massa saker men jag har knappt fått gjort någonting alls pga att Johanna har önskat min uppmärksamhet heeeela tiden... ( så fort jag har försökt att sätta mig för att blogga så har hon kommit och dragit iväg mig härifrån...).  Hon har hostat helt galet mycket och sagt "mamma näs" 189 gånger eftersom hennes näsa rinner och hon hostade så mycket i kväll då hon skulle somna att hon somnade alldelens nyss och nu håller jag alla tummar jag har för att hon får sova sott & gott i natt och för att hon får vakna piggare imorgon. Vill inte att mitt älskade hjärta ska vara sjuk..

NU börjar i alla fall MIN dag :-)  och jag ska försöka komma i kapp dagens planer. Ska börja med att hänga tvätten och städa undan pizzamiddagen och sen ska ni få Gizmolinas jultips . Om Johanna får sova gott så ska jag fortsätta att se Sex and the city där jag somnde igår ;-)

Hoppas att du har en underbart skön söndag och att du känner dig laddad för en ny vecka !? I veckan blir det föresten tävlingsdags igen och det känns jätte KUL !

Kram ! ♥

Kommentarer
Postat av: Fina Matildas mamma

Jättesöt blus

Postat av: Linda

Den toppen är så fin, hoppas att ditt lilla hjärta blir av med hostan snart. Du kanske får köpa hem en flaska med hostmedicin.

2008-11-23 @ 22:07:39
URL: http://lindakristinalg.blogg.se/
Postat av: Em

TACK för en suuuperrolig blogg.. Kikat i en månad hos dig nu å blivit beroende =)..

Som 27 årig modeintresserad småbarnsmorsa är det himmelriket att få kika in hos dig =)

Garvade dock lite nyss! =) Idag har jag med haft en hemma-dag å tassat omkring i leggings å lång luvtröja från gina tricot å ullstrumpor! Du har tassat runt i odd molly blus å fornarina jeans! HEMMA!!!! du e tokig!!!! =)

2008-11-23 @ 22:52:55
Postat av: Lia

jag vet att man inte ska fråga en tjej om dess ålder. men jag är så nyfiken. så jag vågar fråga; hur gammal är du?





kram och tack för en supermysig blogg, ungefär som att kliva in i en väns vardagsrum.

2008-11-23 @ 23:01:06
Postat av: AnnaStina / Gizmolinas

Fina Matildas mamma-

Tack snälla du ! :) Kram !





Linda-

Tack så mycket omtänksamma du ! :) Vi har hostmedicin här hemma men det är inte helt lätt att få den i prinsessan... Kram! :)





Em-

Tusen TACK snälla du för din fantastiskt trevliga kommentar! Nu blev jag verkligen GLAD !! :) och ja, lite tokig är jag nog men det är bara sunt ;) Önskar dig en underbar vecka ! Kram! :)





Lia-

Tack så jätte mycket för din trevliga kommentar ! Vilken härlig liknelse med en väns vardagsrum, den gillar jag ! :) Självklart får du fråga om min ålder, jag är 38. Önskar dig en härlig vecka! Kram! :)

2008-11-23 @ 23:39:23
Postat av: annika

Vilken söt topp!! hoppas ni får en skön natt utan alltför mycket hostande o. snorande . Vi är jätte snoriga här hemma också o. yngsta dottern har nästan tappat rösten:( Har du provat vicks salva eller tigerbalsam på bröstet på lillsnorpan det brukar hjälpa lite om man inte får i medicin

Kram :)

2008-11-23 @ 23:51:54
URL: http://momtofour.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91