Hello Acne!


Snygg outfit från
Acne.

Jag vet inte vad det beror på ? men jag har aldrig provat ett Acne plagg eller ens tittat på något Acne plagg och tänkt: "dem där vill jag ha!" , förren IDAG ! Plötsligt så stod jag där i ett provrum med både ett par Acne jeans och en super fin grå kofta från ... Acne. 

Det har ju varit SÅ mycket snack om detta märke i flera år men jag har en tendens och intressera mig när saker / märken inte längre är så trendigt och DÅ får jag lust på dem och idag har jag som sagt upptäckt hur otroligt snygga & sköna jeans de har  !

 
Jag tror att det var den här stylen jag provade idag. Snygga & framförallt: sköna. På bilden till höger ser ni vad som fick följa med mig in i ett provrum idag. Ett par snygga vita tunikor från HunkyDory och en snygg grå kofta & jeans från Acne.

Det har föresten öppnat en Acne koncept-store i Hegdehaugsveien som jag går förbi 4 gånger om dagen (till & från dagis) men jag har aldrig kommit på idén att gå in där? Tror kanske att jag ska göra ett premiärbesök i morgon :-)

Det blev ingen shopping för mig idag men jag ska fundera på de där jeansen....


Kommentarer
Postat av: Emma

Riktigt snygg outfit, men när modellen ser sådär purken ut drar det ju liksom ner den lite.

Postat av: M

Men snälla. orka klanka ner på en jävligt snygg modell. Hur pigga brukar dina trötta ögon se ut egentligen? hmm. just det.

2008-11-05 @ 22:36:02
Postat av: AnnaStina / Gizmolinas

Emma-

Ja visst är det härligare då modellerna LER och är glada :) Happy torsdag! Kram ! :)

2008-11-06 @ 00:06:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91