Godmorgon lördag !


Jag kom på att jag inte visat bilderna från den interiörbutik jag besökte i torsdags. Det är alltså butiken Mandarin i Vibes Gate som har bytt ägare och nu heter den Huset La Tale. 

Idag vaknade jag av att Johanna kom in på sovrummet kl. 08.45 och pekade på kransen på väggen jag hängde upp ovanför sängen i natt och sa "åååååå!" och sen pekade hon på de små julgranar med ljus i som jag ställt i fönstret och sa "ååååå!" .  Och sen - då vi steg upp så såg hon stjärnan i fönstret långt innan vi ens kommit in i vardagsrummet / stua och sa "mamma! stjärna, måne !"  och DÅ kände jag att det verkligen var värt att vara upp så sent i natt och julpynta :-)

Jag blev helt LYCKLIG och GLAD över att hon såg att jag pyntat så FORT ! det var verkligen det första hon såg på morgon ! Barn ser ALLT.... !  :-)


   
Det är så fint ute nu då butikerna har gjort julfina entréer !  Råttan har jag SÅ lust att gå och köpa för den skulle passa perfekt in här hemma :-)  Och girlanden med "HO,HO,HO" fick följa med mig hem, den kostar 136nok och är även en fin present att ta med då man går bort istället för en blomma :-)  Löparen med texten "Home is where your heart is" förgyller julbordet! Om vi blir hemma i år så får den gärna ligga på vårt matbord här hemma..

Nu dricker Johanna sin morgonvälling och jag ska hoppa i duschen och ta tag i den här härliga dagen !

Jag önskar dig en super mysig lördagmorgon och återkommer strax med bilder här hemifrån .

Lördagskram! ♥

Kommentarer
Postat av: Lillian

Vad härligt det låter med den reaktionen! Idag ska vi börja pynta och jag ser verkligen fram emot det. Jag har varit så trött det senaste och allt är så grått och mörkt så det ska bli mysigt med alla ljus och julsaker uppe!

Besök gärna min blogg, kanske hittar du en julklapp till någon du bryr dig om...

Postat av: Amanda

gud vilka fina saker :) god jul och godnatt!

2008-11-30 @ 00:50:11
URL: http://ljungamanda.webblogg.se/
Postat av: Alina

Hoppas du haft en bra dag! Godnatt! :)

2008-11-30 @ 00:56:31
URL: http://emmiealina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91