God natt fantastiska dag!


Sötnosarna hade the time of their life i kväll ! :-)

Efter kvällens playdate åkte Johannas pyjamas på och sedan gjorde vi en ovanlig sak: hon fick ligga brevid mig i soffan då jag tittade på TV . Vi myste med en skön filt och småpratade och sen somnade vi och nästa gång jag vaknade var klockan 23 . Jag kan inte minnas sist det hände att hon & jag somnade i soffan? Kanske för typ 1,5 år sedan?  Det var i alla fall en riktigt mysig avslutning på den här fantastiska dagen ! :-)

Nu avslutar jag dagens bloggning med dessa härligt busiga bilder från kvällens röj i min säng...


Busigt !

TACK för alla fina kommentarer jag fått idag ! Jag svarar er imorgon för nu har en trött (men happy!) mama en dejt med Mr.John Blund.

Uppdatering kl. mitt i natten... : jag kunde inte låta bli att svara på dagens alla kommentarer innan jag gick och la mig så nu kan jag sova med gott samvete :-)

God natt & Sov gott ! ♥

P.S Ni som vill veta var ni får tag i den fina Odd Molly koftan med rosetter: Jag har shoppat min på Höyer butiken på Sköyen här i Oslo (tfn till butiken: +47 22442419) och jag vet att den även finns i rosa på en butik som heter Chicas & Venner (tfn +47 22606606).  Jag har även sett den på butiken Mathilde i Stockholm (på Biblioteksgatan) men den kanske är utsåld där? Ring och checka ! för jag vet att de sender varor per post :-)

Kommentarer
Postat av: Ilona

Kan inte du lägga upp en bild på den vita skjortan som du köpt och hur den ser ut på? :)

Postat av: AnnaStina / Gizmolinas

Ilona-

Självklart ska jag göra det! :) Min plan var att fota och visa ikväll men så somnade jag ifrån allt... Tur det är en ny dag med nya möjligheter imorgon ! Kram ! :)

2008-11-14 @ 02:18:42
Postat av: Mikaela R

Tackkkk så mycket för informationen Gizmolina, hade nästan gett upp där :) Men nu ska prova och ringa runt. De låter ju toppen att sänder med! Tacktack, din blogg e super!!Ha bästa fredag!

2008-11-14 @ 08:16:45
Postat av: Elin

Man ser verkligen LYCKAN hos Elian och Johanna! Tänk att få busa runt i sängen! ;-)

2008-11-14 @ 09:09:57
URL: http://heltsubjektiv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91