Vi har lyxat idag.


Har ni sett mitt hår? Jag rullade det så fint på morgon men så upptäckte jag att jag glömt att köpa hårspray och på den vägen blev det... ;-)  Gissa vem som ska SPRINGA till frisören och fixa slingor då hon kommer hem? ;-)

Phuket kl.21.40, torsdag kväll.

I Johannas värld så har vi lyxat idag och det innebär att vi har lunchat på Burger King (hon älskar deras "chicken tender") och sen dessert på "Swensen's" :-) GOTT var det!

Vi var föresten på värsta rundan idag.... först flera olika ställen i Phuket town, sen Patong (på bilden är vi på "Jungceylon" shoppingmall), sen Index Livingmall och sen en annan möbelbutik och sen Central Festival och till sist: hem med en taxi fylld av påsar :-)


När vi var inne på "Central" så säger plötsligt Johanna: "Kitty! Kitty!" och jag fattar ingenting för vi var inne på en lampbutik och stod mitt bland en massa hyllor med glödlampor... Men så tittar jag upp och ser den här fläkten!   Johanna Ä L S K A R "Kitty" (som hon säger) och idag har jag beställt en tavla till henne med just Hello Kitty på som hon ska ha i sitt rum då vi kommer hem :-)

Jag håller föresten på att packa upp våra nya sänglampor nu (har saknat läslampa på sovrummet!) också brinner ett doftljus här som luktar helt underbart fräscht. 

Jag är verkligen inne i värsta "inredningsfasen" och frossar i interiör både på nätet och i blader (shoppade nytt härlig blad idag!) och det är nog tur att JIG rest hem för alldelens nyss kom jag på en ändring jag vill göra här...  - jag vill flytta några uppmonterade saker från en vägg till nästa osv - och om han varit här hade han sagt stopp! men nu har jag ju ingen "inredningsstopper" på plats så jag tror jag kör på imorgon ;-)

Kommentarer
Postat av: Sara - Dagens Positiva

Kul med inredning! :)

Postat av: Marie

Åh gud vilken söt blommig klänning/tunika du har. En sådan skulle jag också vilja ha. Så somrig och fin!

Ni ser ut att ha det så mysigt ! kram på er

/Marie

2008-05-29 @ 18:13:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91