Sorry Kata, it´s over..!


Kata beach.

Phuket kl. 01.30, natt mot onsdag.

Man kan faktiskt säga att jag har "gjort slut" med Kata Beach för vi har verkligen haft ett kärleksförhållande den beachen och jag för jag har ÄLSKAT den. Den har varit min favvis alla tidigare år (dock ej sedan vi kom ner i dec 2007). Men som sagt .... inte mer. Så sorry Kata, idag - efter att jag gett dig en till chans - så tog vår relation definitivt slut...  ;-)

Och på bilden ser ni varför.. Ser ni de små svarta pilarna jag gjort? De visar de försäljare som jag lyckades fånga i bild, men stunden innan var de fler, typ 6 stycken (!) och alla säljer de olika saker: en säljer tunikor, en annan klockor, en tredje sängöverkast (jo då), en fjärde säljer stora motorcyklar i trä (oh yes), en femte säljer olika nötter att äta och en sjätte säljer inplastade kartor där allt står på Thai (ehh..) och listan kan göras längre men jag tror jag stoppar här ;-)

 Seriöst - det är galskap på hög nivå för det är ju inte en shoppinggalleria folk tagit sig till stranden för att besöka, det är ju för sjutton stranden, havet, solen och avkopplingen !  ;-) Så - nej, detta blir för mycket för mig.


Jag kan inte helt förstå varför man ligger som på första bilden? när man kan ligga så här? Och det är bara 3 min med taxi / tuk tuk mellan beacherna eller 15 min prommis om man önskar det (jag har ofta gått mellan dem med hjärtat i vagnen!).

"Tacka vet jag" (som vi säger i Luleå)  Kata Noi beach, Nai Harn beach, Freedom beach och alla andra fantastiska "pärlor" som finns här i Phuket för där får man lugn & ro och en helt annan feeling...  Och - de försäljare som eventuellt dyker upp på Kata Noi beach tycker jag om, för de säljer snygga tunikor and that I like ;-)

P.S det var lugnare med folk på Kata Beach längre till höger på beachen men känslan av att det är "smutsigt" var fortfarande där så nej....

Kommentarer
Postat av: Sara - Dagens Positiva

Jag förstår dig helt och hållet! Hade också valt en mer folktom beach där man får vara i fred och ha en avkopplande stund. Förstår att försäljarna är där turisterna är, men ibland blir det bara för mycket.

Postat av: Madelene

Hej Gumman.

Förlåt att jag skrev fel dag men i dag får vi heja på Norge och på Torsdag på svergie. Vad underbart det ser ut på alla bilder och en folktom beach där man får vara för sig själv. Nu har jag skickat ett mejl till dig. Blir du inte trött av allt bloggande på nätterna? Hoppas att du sover gott nu.

Kram Madelene.

2008-05-20 @ 21:04:00
Postat av: Starmama

Och så ser jag en man som ligger över en kvinna (?) på första bilden närmast dig, när du står och fotograferar. Såg du honom vad han höll på med? :-D

2008-05-20 @ 21:05:25
URL: http://starmamas.blogg.se/
Postat av: Madelene

Vill bara säga en sak till du verkar vara så underbar. Jag blir så glad av att gå in och läsa på din sida dom dagarna jag är litte nere så blir jag så glad när jag går in på din blogg sida. Och ge Johanna en stor kram från mig Och min dotter Emma.

Och min Emma bara älskar dinna och Johannas Hello kitty saker.

Kram Madelene

2008-05-20 @ 21:09:26
Postat av: KarolinaN

Nu fick jag mig ett gott skratt ikväll! Jag förstår, det blir ju riktigt uppstressande att vara där kan jag tänka mig. Du skulle då ha legat med en skylt upp i vädret där det skulle stå NO THANK TOU på;)! Kram!

2008-05-20 @ 21:16:13
Postat av: Sofie

Haha, jag ser oxå det där paret som ligger på varann till vänster, fick mig ett gott skratt :-)

2008-05-20 @ 21:23:22
URL: http://sgradin.blogg.se/
Postat av: AnnaStina

Haha :) jag såg inte paret förren NU - när jag läser era kommentarer! :) Jag säger ju det - den här beachen ska man hålla sig undan, den är crazy ;)



Och KarolinaN - en sån skylt måste man verkligen ha om man ska kunna ligga där ;) Kanske en ny affärsidé, jag kan stå och sälja skyltarna på vägen ner till beachen :) haha Kram! :)



Madelene- ja, jag borde sova mer... är hopplös.. ;) Ska faktiskt skärpa till mig den sista veckan vi har här och prioritera SÖMN. Kram! :)



TACK för era kommentarer. Ni är underbara! :)



Kram på er! :)

2008-05-20 @ 23:25:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91