Partystämning!


Nai Harn beach idag. Johanna hade ingen lust att ha på sig solhatten så den åkte av precis då jag skulle fota, därav den flotta frisyren ;-)

Phuket kl. 23.45, fredag kväll.

Jag började skriva på ett inlägg till den här bilden runt kl. 20 i kväll så de sista timmarna har bara "försvunnit"... Johanna hade ovanligt svårt att somna och jag tror faktiskt att jag kanske somnade före henne? ;-)

Nu känner jag att jag har en hemlis för mycket för er mina kära läsare så jag ska berätta om mina planer som jag har då jag kommer hem senaste imorgon ! För någon gräns på "hemlighetsmakeriet" får det ju faktiskt finnas, eller hur`? :-)


Vi var precis på väg från beachen då jag tog bilderna.

Tyvärr så märker jag att internet "kommer&går" här så om jag plötsligt skulle bli tyst så vet ni orsaken (för nej, jag somnar inte om nu på en stund ;-)

Nu är det "Bobster" på TV och all musik får mig i värsta partystämningen och jag önskar SÅ att jag hade kunnat gå på den fest jag var bjuden på hemma.... En stor jubiliumsfest på en av Oslos bästa butiker där min vän är butikschef ! (Kjerstin & Petter  : ha sååå KUL! och ta ett glas champis för mig också ;-)


"Bye bye" Nai Harn vinkar Johanna . Det här kanske var sista dagen på den stranden för den här gången. (snyft....! )

Till alla er som ska på fest i kväll : ENJOY & ha så KUL du bara kan! :-)


P.S oj, nu börjar "Vi i femman" så där försvann den partystämningen ;-)


Kommentarer
Postat av: LinnM

haha, bra att du förstår att du inte kan hålla för många hemligheter för oss kära läsare :P

2008-05-30 @ 19:30:21
Postat av: Sara - Dagens Positiva

Haha! Ja "vi i femman" är inte särskilt party. ;)

Postat av: Charlotte

jag vill bara säga att jag älskar din blogg! Ett underbart rosa mamamhörn av vardagslyx, som alltid piggar upp en regnig dag och som alltid visar att solen finns där bakom molnen! Du är underbar och en sann glädjespridare! Ska med nöje och nyfikenhet följa dina senaste planer! Kram Charlotte

2008-05-30 @ 21:44:04
URL: http://upptagnamamman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91