Singapore airport.

168397-2642
Tänk att det alltid är så låååånga köer till dessa passkontroller. Här har vi precis landat i Singapore och vi möttes av en ovanligt fräsch flygplats.

Singapore kl. 22.55, torsdag kväll.

På bilden har vi precis landat i Singapore och vi möttes av en riktigt fräsch flyplats OCH något så ovanligt som en säkerhetskontroll precis då vi klivit av planet. Det har jag aldrig varit med om förr! De lyste igenom alla väskor etc och eftersom det var det sista de gjorde på oss i Phuket också så måste de med andra ord tro att vi hittat massa spännande saker ombord på flyget ;-)


Singapore airport är hur stor som helst. Se bara på dessa monitorer som visar ankommande flyg! Just det ja, dessa visar bara alla flyg som KOMMER så om man plussa på alla som lyfter också så blir det ju helt galet...!


Dessa härligt rosa Moët flaskor hälsade oss välkomna på flygplatsen. Det kanske var därför jag direkt kände att jag älskar Singapore? ;-)

Jag har ju föresten ätit klart nu. Det var jätte gott! :-)

Kommentarer
Postat av: Jenny

Ja de är ju lite petiga med vad man får föra in i landet. Ni hade inget tuggumi med er hoppas jag! När jag var i Singapore fick jag före avresan en lista på vad man ej fick föra in i landet och precis under narkotika och vapen stod; tuggummi :)

2008-03-06 @ 16:49:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91