Blinka lilla stjärna där..


Den här fina lampan hittade jag hos "Ellos". Den matchar ju kuddarna jag visade häromdagen perfekt !

... har jag sjungit mååånga gånger i kväll i kombination med mängder av godnatt sagor.. Men ibland hjälper ingenting när Johanna bara vill upp och leka. Det är ganska otroligt att hon kan ha sån ENERGI ! Jag är imponerad för själv är jag super trött...zzz... ;-)


Kommentarer
Postat av: Madelene

Hej.

Jag känner igen mig. Min dotter har sån överskottenergi.Jag la henne för två timmar sen och jag hör att det tassar i rummet. Men hon är kännd för att inte villj sova när vi är bortbjudna eller har folk här i hennes ålder så är det hon som är sisst kvar hon skall inte sova fast hon är trött.Men det går väll över och oftast på kvällarna så orkar man inte bråka.Jag är nyfiken hur du blev i håret.Hoppas att du får en god nattsömn.SOV SÅ JÄTTE GOTT KRAM Madelene(Landvetter)

2008-06-25 @ 22:42:04
Postat av: Sara

Ibland önskar jag att jag hade hälften av min dotters all energi! När jag stupar så går hon in på andra andningen :)



Ha det så bra!

Postat av: AnnaStina

Madelene-

Ja man förundras över energin till de små ! :) Jag ska fota och visa mitt hår bättre imorgon. Nu är det hög tid för sängen här. God natt kram! :)





Sara-

Haha, exakt samma här! Och ni som läser min blogg vet ju hur ofta min nattning slutar med att det är JAG som somnar ;) Kram ! :)

2008-06-26 @ 02:08:35
Postat av: Sara - Dagens Positiva

Jättesöt lampa!

2008-06-26 @ 17:15:23
URL: http://dagenspositivaste.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91