Jag älskar väskor!


Kolla in Jessica Simpsons SNYGGA väska ! hennes stylist har verkligen BRA smak för tjejen är alltid så snygg & välklädd.

Att jag älskar väskor är ju ingen big news direkt för er bloggisar ;-) och som ni vet så fick jag en bok av min kära mamma för en tid sedan som heter "Väskor  - En passion" och i den står det mängder av härliga citat, bl.a. detta:

"En accessoar är alltid en svår balansgång mellan den goda smaken och den dåliga. Handväskan kan med andra ord betyda skillnaden mellan framgång och fall för en utstyrsel."
/Valentino Garavani.

Det är så sant som det är sagt ! Väskan gör "det lilla extra" till din outfit så välj med omsorg :-)


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Hej Anna-Stina!



Underbar blogg!!! Jag skulle gå in på den norska sidan du rekommenderade igår, men jag kunde inte hitta sänghimmeln du beställde. Under vilken kategori gick du in?



KRAM!

2008-07-31 @ 10:22:59
Postat av: AnnaStina

Alexandra-

Tack snälla du! :) Nu blev jag riktigt glad! :) Jag gick in under kategorin "prinsessa" men - sänghimlen ligger inte ute på sidan längre så jag ringde och fick veta att de bara hade 1 kvar och det var den jag beställde. Så -nu finns den bara kvar i ljusblått och den hittar du under kategorin "prins". I Sverige finns samma sänghimmel hos "Syster Lycklig" men då till fullpris. Önskar dig en flott dag ! Kram! :)

2008-07-31 @ 10:56:36
Postat av: Alexandra

Tack söta du! Anade att den kunde vara slut. Ska kanske beställa en i blått till min prins. Han är nämligen lite avis för att lillasyster har sänghimmel och inte han, sötnosen min. Min lilla prinsessa har redan den rosa. =)



Syster lycklig är en utav mina favoritsidor. Oj, oj såå mycket underbara saker!



Ha en lovely dag!



KRAM!

2008-07-31 @ 12:03:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91