Ikea besök & tips!


På väg hem från en mysig Ikea tur. Tunika från Zara, jeans Miss Sixty och skor köpta i Bangkok.

Jag och min bästa vän Petter tog en kvällstur till Ikea och jag vet inte hur det går till ? men jag tror aldrig jag lämnat den butiken utan en ganska full kundvagn..  Den där Ingvar Kamprad är SMART och han får oss att shoppa massa små saker som vi egentligen inte alls behöver ;-)

Som vanligt så var tyvärr de söta vita små barnstolarna till Johanna slutsålda så nu tror jag att jag ger upp dem och söker vidare i andra butiker i stället. Och den där rosa fotöljen jag visade häromdagen att jag skulle köpa till Johannas rum, den finns tyvärr inte i rosa i modellen "Jennylund" så där sprack den planen.. Men jag fick som sagt shoppat en del annat och viktigast av allt: jag fick köpt mörkläggningsrullgardin till Johannas rum ! ÄNTLIGEN ! så nu har jag ett litet monteringsprosjekt i morgon.


Ett tips! Det är super coolt att hänga flera sånna här papperslampor i olika storlekar och höjder i taket inne på ett barnrum eller tex  i en "matsal" för att skapa lite loungefeeling :-)


Den här canvas tavlan är en nyhet! och jag tycker att den är hur fin som helst ! Jag älskar olivträd och den här tavlan känns fräsch och passar utmärkt både i ett kök, ett vardagsrum/stue eller i en entré. Pris 495kr.

TACK bästa Petter för en frän kväll ! Det var SÅ kul att hinna med lite gossip och att få fräsig inspiration. Vi får göra om detta väldigt snart igen !

Nu tittar jag på "Baronessan" på SVT1 och håller på att somna....zzzz... är super trött i kväll...  så det dröjer inte länge till jag kryper ner i sköna sängen.


Kommentarer
Postat av: LillaEmma

Visst är det mysigt att gå på IKEA? Tror jag också behöver en galavän att gå där med, sambon är inte riktigt lika förtjust i Ingvars köpkoncept... Jag var på IKEA igår men såg inga nyheter, då måste den du var på ligga långt före :(



Ha en underbar dag i solen! I will!!

Kramar från LillaEmma

Postat av: Sara - Dagens Positiva

Tack för tipset om lamporna! Vi var på IKEA i söndags, men det blir säkert en trip dit snart igen.

2008-07-03 @ 18:31:56
URL: http://dagenspositivaste.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91