Godmorgon onsdag!


Jag har kvar att visa er en del bilder från Luleå så idag blir det några stycken. Här är jag tillsammans med min bästis Lotta då vi var där på super trevlig middag fredag 18 juli. Lotta lärde jag känna då jag var ca 7 år och idag är hon tandläkare, fru,  och en fabulous mama till sina 3 fina barn.

Ny dag och nya härliga möjligheter! Och - nu gäller det att vi njuter juli´s sista dagar för strax kommer Augusti på besök och den månaden relaterar vi ju till "hösten" eftersom skolorna drar igång igen och alla semestrar är över så som sagt - NJUT lite extra idag och imorgon :-)

Min lilla darling vaknade redan kl. 07.30 idag och eftersom det var i tidigaste laget för mig så har jag legat och småsovit lite i soffan när hon sett på morgonTV. Skönt! och välbehövligt för jag kom mig så klart inte alls i säng så "tidigt" som jag tänkte mig igår.


Se så fint Lotta hade dekorerat på bron (entrén) med blommor från trädgården och flytkoppar med thélys i.

Idag bjuder Oslo på en del moln och det känns faktiskt riktigt bra för då slipper jag känna stressen att vi borde gå ut och istället kan jag fixa på här hemma med gott samvete och det behöver jag för jag har en del på min "att göra lista".

Nu ska jag fixa hallonsmoothies här så jag avslutar med dagens:

"Det är du som skapar din egen framtid."
/Ur "En härlig bok".

Carpe Diem!

Kram! ♥

Kommentarer
Postat av: Mie

så nydelig skjerf du har! hvordan er det du knyter det? Det ser så ekstra stort og kosete ut rundt halsen :-) klem Mie

2008-07-30 @ 10:34:41
Postat av: AnnaStina

TACK snälla du :) Jag bara ÄLSKAR dessa sjerf som jag har i flera färger. De kommer från ett Italienskt märke som heter "Jaliero Santi" och jag har shoppat mina på butiken "Mathilde" i Stockholm. Men - jag har hört att de ska finnas på "Benedicte Ferner" i Oslo också. Jag har först lagt sjalen runt nacken, så virat det ett varv och sen knytit det framtill :) Kram! :)

2008-07-31 @ 01:05:09
Postat av: Monica

Superfina blommor =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91