Fredagens lekparkbesök.


Igår vid lunch jag gick jag och mötte upp Johanna i lekparken där hon var tillsammans med sin mormor så att jag fick göra mig íordning i lugn och ro = lyx.

Nu smygbloggar jag mitt i natten för jag somnade - som vanligt... - då jag nattade Johanna och vaknade nyss. Men jag ska strax gå tillbaka till sängen, måste bara blogga " i kapp " lite först. Och när det gäller tävlingen om den vackraste duken så är jag så himla noga när jag ska utse en vinnare att det tar mig lite tid och den tiden har jag inte haft men - jag hoppas att jag får den imorgon då JIG rest hem för då länge han är här så prioriterar jag, som ni säkert förstår,  tiden med familjen :-)


Det är en scen vid sídan om lekparken och där spelar band härlig lunchmusik varje dag kl.12. Igår var det skön reggaemusik och Johanna apploderade efter varje låt. Det gör hon även då hon någon uppträtt på TV :-)

 
     
När jag kom till lekparken så möttes jag av denna syn. En super koncentrerad Johanna drar runt mamma & Hans i en "karusell" :-)

Jag är så glad över att den här lekparken ligger så nära där mamma bor för den är helt perfekt för Johanna.


Kommentarer
Postat av: Agneta

Vilka härliga och intensiva dagar ni har,det är ju mycket som skall "tas igen" med släkt och vänner efter er långa vistelse i Thailand!

Ha det fortsatt bra!

Kram

2008-07-20 @ 05:25:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91