Festliga Liseberg!


"Hej, hej pappa! :-)" Johanna var SÅ stolt & glad när hon åkte karusell och vinkade till JIG varje gång hon snurrade förbi.

Det är verkligen festligt att gå på nöjesparker som Liseberg! :-)  Alla människor är glada och förväntansfulla och hela stämningen "osar" en mix av både glädje & rädsla för någon står och ska åka bergochdalbanan för första gången samtidigt som en annan precis har vunnit en gigantisk kexchoklad :-)

Jag hade inte varit på Liseberg på många år och det var premiär för Johanna så därför var det extra festligt och jag och JIG tyckte att det var SÅ kul att se hennes glädje över alla ballonger, karuseller och annat.


Första gången Johanna åkte karusell var på Skansen i Stockholm förra sommaren och då var hon inte helt happy men NU  - 1 år senare - så älskade hon det ! :-) fast det var nog tack vare att hon satt på en liten soffa på en elefant istället för på en häst för det tycker hon inte om ;-)

 
"Mera, mera!"  sa Johanna då karusellen stoppade så vi åkte ett varv till.... ! :-)

Om Johanna fått välja själv så hade hon nog åkt 100 gånger till så det var lättare sagt än gjort att få med sig henne därifrån ;-)

Nu har hjärtat vaknat här så nu ska vi äta lite och sen iväg ut. Vad KUL det är att ni är så många som tävlar ! Jag har redan gjort iordning paketet här så att jag kan posta det på torsdag då jag presenterar vinnaren :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91