Tekniska problem..

168397-2323

Phuket kl. 01.10 natt mellan måndag & tisdag.

Idag åkte vi iväg till den resorten som har wireless internet då hjärtat skulle sova sin fm nap bara för att jag skulle få möjlighet att lasta ner bilderna från igår så att jag kan blogga. Vi var där i ca 2 timmar, från kl. 11-13,  och inte en enda gång under dessa 2 timmar fungerade Blogg.se :-(

Det är inte första gången detta händer och jag misstänker att orsaken till att Blogg.se ligger nere på nätterna (när jag försöker gå in är klockan runt 5 i Norge & Sverige) är tekniskt underhåll. Men - om de fortsätter att ha det varje natt så måste jag tyvärr flytta  min blogg från blogg.se för det känns inte kul att lägga så mycket tid på något som inte fungerar. Det tar bara energi och gör mig lite små irriterad och irriterad är det sista jag tänker vara den period då jag är här för att njuta! :-)

Så - bli inte förvånade om jag snart ger er en ny blogg adress....!

Efter denna dumma händelse så kom jag lite av mig för jag önskar helst att blogga med bilder så därför har jag faktiskt inte varit inne på nett något mer idag. Istället har jag super myst och njutit denna soliga & vackra måndag här i lovely Phuket.

Förutom att sola & bada här hemma på resorten så har vi varit till banken och fixat så att vi har thai konton för att slippa de avgifter vår bank hemma tar varje gång vi tar ut pengar i minibanken (bankomaten) etc också har vi fått våra nya gardiner levererade. Det fungerade ungefär lika dåligt som blogg.se så de tog med sig alla gardiner tillbaka och ska sy om dem ;-)

Min stora LYCKA idag var att jag fick post igen! Jag fick svenska "mama" av mina kära vän Kjersti och jag blev så glad att jag nästan började att gråta...! Hur lyxigt som helst!!! :-) (tusen miljoner TACK igen vännen min).

Nu ska jag krypa i säng och sova gott också hoppas jag av hela mitt hjärta att Blogg.se inte kör något tekniskt underhåll i natt så att jag kan blogga imorgon. Vi får hålla tummarna helt enkelt! :-)

Jag avslutar med en dagens som jag hittat på helt själv och som passar väldigt bra just idag:

"De mindre bra dagarna kommer och går men det är de fabulous dagarna som består."

Önskar dig en jätte mysig måndag kväll!

Kram & god natt!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ni har det så underbart!Men det verkar tomt, inga andra, på resorten. Aldrig några andra som badar eller så...Bassängen ligger alltid så stilla. Är det så?

2008-01-14 @ 19:11:29
Postat av: Anonym

Jag tänkte bara tipsa om tre bra fiskrestauranger som ligger på Phuket Zoo vägen - fortsätt förbi Zoo ett par hundra meter tills ni når stranden - där är dem!

2008-01-14 @ 20:09:25
Postat av: lilla anna

Försökte oxå logga in runt 05.30 imorse och det var helt lönlöst. Tråkigt för dig när det inte fungerar... och för oss som är beroende ;) av din blogg

Postat av: Veronica

hej vännen! ser att du har det super! själv njuter jag av min mammaledighet o har hela våren kvar innan jobbdags. du kan väl höra av dig till mig ang ev nya nr, adress o så. saknar dig, kram v

2008-01-14 @ 20:34:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91