Soft dag..!

168397-2347
Johanna på Kata Noi Beach i söndags... vi höll precis på att packa ihop alla saker för att avsluta dagen på beachen.

Phuket kl. 14.30.

Det blev en soft hemma dag på oss "so far". Johanna har sovit en lång nap i soffan, jag har suttit ute på terrasse och njutit lyxig "mamatid" med högen med interiörblader (Hus & Hem, Elle interiör, Lantliv m.fl.) och nu har vi precis tagit sista tuggan i vår jätte goda lunch.

Vi beställde take-away från vår nya favvo restaurang, "Sandy´s Corner": . 2 fried chicken with cashew nuts, 1 fried rice with chicken + 1 mixed fruit. Allt detta + utkördning på dörren efter 20 minuter kostar oss bara 60 kr. Är inte det fantastiskt!? :-) Det är föresten mindre än vad en Big Mac & Co kostar på Mc.D i Oslo! ;-)

Nu ska vi strax åka iväg på shopping jag & hjärtat.

Carpe Diem!

Kram! ♥

Kommentarer
Postat av: Jessica

Hej Anna-Stina!
Jag vet att du har supermycket att göra, jag skulle vara evigt tacksam om du ville svara lite kort (om inte annat i ett inlägg) vad du kan tipsa om när man reser med småbarn utomlands, är det något som du är glad att du tog med/saknar?

Kramar

2008-01-17 @ 07:50:56
Postat av: Wedding Anna

Sötis Johanna, stora tjejen nu jue :-) Kram, Anna

Postat av: AnnaStina

Jessica-
Förlåt. Internet fungerar så dåligt här så jag har inte kunnat svara så mycket som jag önskat på kommentarer. Nu vet jag inte hur gamla dina barn är och vart ni ska resa? Men - rent generellt så är det en god idé att ta med sig ett litet "mini apotek" och välling för det går inte att köpa här. Thailand blöjor är inte så bra men det finns Pampers att få tag i och även blöjor som heter "Huggies" så här får man köpt allt av wet-wipes och annat man behöver men det man inte hittar är just välling & barnmatsburkar! Jag tror jag ska göra som du skriver, köra ett eget inlägg på detta vid tillfälle, tack för tipset! :) Kram! :)

Wedding Anna-
Tack sweetie! :) Hoppas du njuter livet!? Kram! :)

2008-01-17 @ 09:02:10
Postat av: Anna

Hej A-S.
Jag är inne o läser hela tiden men lite dålig på att kommentera. Du tog säkert inte illa upp när folk kommenterar om J:s napp men jag fattar inte ens varför man kommenterar om sånt o dessutom inte skriver ett namn :-(
Tack för läsningen :-)
Kram på er.

2008-01-17 @ 09:54:18
Postat av: v

Åh det verkar underbart (vet att jag skriver det i typ alla kommentarer, haha)! Bara att kunna sitta sådär en stund i lugn och ro och njuta i solen måste ju vara som världen dunder-medecin för en mamma :)Kram!

2008-01-17 @ 11:13:59
URL: http://www.stamningsfullt.blogspot.com
Postat av: Silje

Maten høres fantastisk ut ja:)
Og det som er enda bedre er at det er mye sunnere enn Mc.D:)
Ha en super dag!
Johanna har blitt så stor!!

2008-01-17 @ 12:47:21
Postat av: Linda

Det är så härligt och inspirerande att läsa din fina blogg. Inte bara för det vackra landet, utan för att du verkar ha den härliga förmågan att njuta av livet till fullo! Inspirerande! Hur länge är det ni stannar i Thailand? Har ni flyttat dit eller är det något jobbrelaterat? Lite nyfiken bara.. :)

2008-01-17 @ 13:07:46
Postat av: Jessica

hej!
Thailand har jag lite koll på då vi var där i våras när prinsessan bara var drygt två månader men då ammades hon och blöjor som Huggies funkar bra! men nu när hon kommer vara 11 mån drygt och vi skall till egypten är det ändå som en "annan värld" och man vill ju inte missa ngt viktigt att ha med sig :)
Så tusen tack! Miniapoteket står på listan!
Underbart att se johanna traska på sina små söta ben :)

Kram och super fint ni har fått den i lägenheten! Förstår att du trivs

2008-01-17 @ 14:49:38
Postat av: Tiina

Jessica: ursäkta om jag tillägger. SALTTABLETTER bör du ta med.

2008-01-18 @ 01:16:32
URL: http://tiinapaananen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91