Lovely lördag!

168397-2329
Här är vi och lyxar på Mc.Donalds inne på "Tesco/Lotus" häromdagen. Så som Mr. Ronald Mc Donald står med händerna hälsar alla Thai och jag tycker att det är så fint. :-) Gissa föresten vad Johanna fick för i sitt "Happy Meal"? En rosa Hello Kitty sak! ;-)

Phuket lördag 12:e januari kl. 20.15

Vart tog dagen vägen? plötsligt är det kväll, hjärtat sover sött och jag sitter här med en massa levande ljus, goda "m&m´s" och en skön kvälls stämning :-)

Tyvärr så kan jag inte lasta ner bilder här på resorten ännu (jo, det går kanske, men då tar det flera timmar...) så jag kan tyvärr inte visa er bilder från dagen, eller eftermiddagen igår så ni får hålla tillgodo med en bild jag hade i arkivet som jag lastade ner häromdagen.

Idag har det varit hur VARMT som helst här. Taxikillen som körde oss till "Phuket Zoo" där vi varit idag sa att det var +36 grader ute (!!) och det tror jag absolut stämmer för svetten har runnit och i skrivande stund är jag bara sååå trött....zzzz... Värmen gör en verkligen sömning...!

Den 2:a lördagen i januari varje år är det "barnensdag" i Phuket och det innebär bl.a. att det var gratis entré på Phuket Zoo för alla barn och jag kan säga så mycket som att det märktes för jag har ALDRIG sett så många barn på samma yta samtidigt förr ;-)  Johanna STOR koste sig i detta "barnmyller" :-)

Det känns roligare att berätta om dagen då jag kan visa bilder också så imorgon får jag åka iväg och lasta ner så att ni får se.  Måste bara berätta att det var 98% Thai gäster och typ 2% turister på Zoo idag så Johanna var en minst lika stor "happening" som elefanterna eller aporna för alla Thai gäster som var där för A L L A kom fram till Johanna och tog på henne och fotograferade henne och pratade med henne osv osv. Johannas ljusa hy och blonda hår och blå ögon gör att de går helt crazy ;-)

Jag hoppas att du njuter lördagen och att du tar tillvara helgen och fyller den med lyckliga stunder.

I kväll är min plan att lägga mig rekord tidigt. Blir spännande att se om jag lyckas? ;-)

Kram! ♥

Kommentarer
Postat av: anna

vilket underbart liv ni har! en sån härlig blogg, glad att jag hittade hit! jag är så nyfiken hur man kan fixa det att åka till thailand sådär.. hur länge ska ni stanna? är det under mammaledigheten fast båda är lediga? wow, vill göra likadant. vilken inspiration :-) kram till er från anna i linköping

2008-01-12 @ 14:07:45
Postat av: V

Åh så roligt ni verkar ha haft det idag!
Hoppas du kan somna i tid nu då :) Kram!

Postat av: AnnaStina

Anna-
Välkommen till min blogg! :) Vad roligt att du hittat hit! :) Jag ska fixa så att det står en text i vänstermarginalen om vår Thailand "paus" ;) Den här "livs pausen" har vi planerat sedan ca 1 år tillbaka. Både jag och min sambo (JIG) har jobbat 24 hours hela vårt liv så vi var båda i behov av en välbehövlig paus och vi kom fram till att Thailand är det perfekta landet att pausa i :) Vi reste hit 13 dec och vi blir är 3-6 månader beroende på visum, jobb etc. Just nu känner vi att vi vill stanna här hur länge som helst för vi bara njuter! :) JIG jobbar härifrån (han driver internetföretag) och han kommer resa hem ibland på jobb men jag och Johanna ska vara här hela perioden. Om du har möjligheten så kan jag varmt rekommendera en tid i detta fantastiska land! :) jag blir GLAD över att jag kan inspirera till det! Önskar dig en toppen helg! Kram :)

V-
Ja den här dagen var riktigt kul! Phuket Zoo var en "hit"! :) hoppas jag kan visa bilder och berätta mer imorgon. Nu är kl. 21.40 här och jag är faktiskt på väg i säng ;) Njut helgen! Kram :)

2008-01-12 @ 14:41:34
Postat av: Angel

Härlig bild på er,njut resten av dagen.

2008-01-12 @ 14:53:31
URL: http://angelsmode.blogspot.com
Postat av: Anna

Ville bara säga hej till er och tala om att jag är galet avis på all värme och ledighet som ni får njuta av :) Måste bara fråga dig om det fortfarande är fruktansvärd djurhållning på Phuket Zoo? När vi var där för ett par år sedan fick vi gå efter bara en liten stund för att vi alla blev så illa berörda. Kul om dom har bättrat sig iaf. Ha det fortsatt riktigt gott!

2008-01-12 @ 15:29:44
Postat av: Frida

Hej!
Så härligt att följa din blogg och jag kan riktigt leva mig in i hur ni har det. Jag och min kille kom precis hem efter en 11 månader lång vistelse i Sydostasien, vi tillbringade mesta tiden i Thailand men han se fem underbara länder till. Alla borde få chansen att göra en sådan resa, en resa som inspirerar och lär en mkt om livet! En paus i ens vardagliga liv, precis så som du beskriver. Jag kommer följa din blogg med glädje och minnas tillbaka på vår tid utomlands. Ha en underbar helg nu!
Kram Fridha

2008-01-12 @ 19:11:00
Postat av: Isabellas pappa

Vilken härlig dag;) Jag vet tyvärr inte var i Phuket brorsan är:( Utkik kan du ju hålla ändå. En lång ganska mörk kille och en ganska kort mörk gravid tjej;)

2008-01-12 @ 21:48:03
URL: http://alskadeisabella.blogspot.com/
Postat av: josefine

hej!!! busy days med sjukis härhemma, hoppas Johanna mår bra och att du snart orkar maila en statusrapport om hur ni har det =) Sen fick jag veta att det kan vara farligt med mer än välling eller gröt 2 ggr / dygn pga en vitamin som kan bli överdoserad. Jag vet att du gör det bästa för prinsessan men ville bara förmedla det som helsestationen sa!
PUSS gotta go

2008-01-13 @ 13:29:13
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91