Lördagens svalkande bad.

168397-2379
Min älskade badflicka + friends. I bakgrunden syns Johannas rosa badbåt + fotbollen som är en av hennes favvisar att leka med :-)

Efter gardinmonteringen igår så passade det perfekt med ett svalkande bad i poolen :-)  Det är bara underbart att ha poolen rakt utanför dörren och jag misstänker att Johanna kommer att tok sakna den då vi kommer hem till Oslo igen  för badkaret blir ju liksom inte samma sak ;-)

Hjärtat ÄLSKAR att bada med andra barn och hon super myste igår tillsammans med dotter till en av de som jobbar här + hennes brors barn. Thai tjejerna tyckte att det var SÅ kul att jämföra färgen på armarna med Johanna ;-)

En stor nyhet vid detta bad tillfälle var att Johanna för första gången tyckte att det var riktigt kul att sitta i sin badbåt! hon skrattade så att det ekade mellan husen :-)

Kommentarer
Postat av: Linda

Hon ser ut att verkligen trivas!

Postat av: AnnaStina

Linda-
Ja, Johanna stortrivs här nere! :) Och jag tänker ofta på hur skönt det måste vara för henne att slippa overalla, vantar, mössa, skor etc etc. Kram! :)

2008-01-20 @ 18:12:40
Postat av: Emma

Johanna ser ut att "växa" för var dag hon är i Thailand! Jag menar att hon gör så många framsteg och ser piggare, gladare och mer nöjd ut för varje dag som går! Hon kanske har börjat förstå vad hon gör i underbara Thailand och att det gäller att njuta varje sekund! Kul att se henne utan napp också! ;-) Kram Emma

2008-01-20 @ 19:16:18
URL: http://systrarofsweden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91