Jag älskar skoluniformer!

168397-2362
Dessa söta girls var på "Phuket Zoo" i lördags. Är de inte bedårande? :-)

Phuket kl. 22.20, torsdag kväll.

Om jag plötsligt blev stadsminister i Sverige, eller Norge, så skulle jag genast och omgående införa skoluniformer! :-)

Jag har alltid, så länge jag kan minnas, brunnit för detta med skoluniformer av den enkla anledningen att det skulle bidra till sååå mycket mindre mobbing och obehag i form av att alla inte har möjligen att kunna köpa de fina kläder de vill ha och som kanske klasskamraterna har.

Så - jag blir helt glad & lycklig då jag ser alla skolungdommar här i Thailand för de ser sååå fina ut i sina uniformer! :-)

Vi har stoppat på en Thai skola några gånger då vår taxi chaufför hämtat upp sitt barnbarn och jag bara njuter av synen på skolgården. Prydliga och snygga är dom i sina sockar, kjolar, shorts & skjortor! :-)

168397-2360
Och killarna är ju bara exakt lika söta som tjejerna. Kolla in knästrumporna och pressvecken på shortsen. Jag tycker att det är sååå fint! :-)

I skrivande stund har vi precis fått vår take-away middag. Denna softa dag slutar som den började: med mat från "Sandy´s Corner". När det inte kostar mer än 60kr att få god mat serverad bakom dörren så finns det ingen som helst anledning att ställa sig och laga mat så ni kan ju förstå hur bra jag trivs här! ;-)

Kommentarer
Postat av: Titti

Kan
inte annat än hålla med ang skoluniformerna, ja, matlagningen med. Varför anstränga sig när det är billigare än att handla hem råvaror och tillaga själv???? Ha en bra dag!

Postat av: Frida

Håller helt klart med om skoluniformen, det borde införas här. Jag läste i vår guidebok (när vi bodde i Thailand) att I Thailand är det enda landet där det är billigare att äta ute än att laga sin mat själv, underbart. Älskar att maten är så lättillgänglig och att man alltid kan få ngt gott var man än befinner dig!
Ha det bäst.
Kram

2008-01-17 @ 18:10:11
Postat av: Ahnna

Mobbning kommer ändå man måste bär sin uniform rätt. Vet själv efter bott i england och haft unifrom, barn är smarta, tror inte att det blir mindre mobbning för kläderna. /ahnna

2008-01-17 @ 18:13:03
Postat av: Sanna N

Håller helt med dig, Skoluniform skulle göra det mer rättvist för dem som inte har råd med modet ochall mobbing som förekommer pga det...Jag vill också att det ska finnas här...kanon bra Gizmolina//kram till din fina blogg

2008-01-17 @ 20:51:42
URL: http://sannasallrum.blogspot.com
Postat av: ebba

kanske lite sent att kommentera, men.. skoluniformer är inte så kul faktiskt. gick i en skola som hade det en gång i veckan och det var nog den värsta dagen på hela veckan :P gick bara och längtade efter mina vanliga kläder :P men kanske ser fint ut.... men e inte vidare bekvämt :) :P

2008-01-17 @ 23:17:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91