God melon & inspiration från R.O.O.M.!

168397-2324
Jag passade också på att svalka mig lite idag genom att göra Johanna sällskap i poolen.

Alltså jag blir sååå trött på kvällarna...zzz.. nu är klockan 23.05 och jag vaknade precis till. Hade somnat sittande vid bordet... crazy... så jag tror att det är bäst att jag dyker i säng snart för om jag sätter mig i soffan nu så är det kört, då vaknar jag där med kläderna på mitt i natt ;-)

Men innan jag lägger mig så ska jag nu äta lite god melon. Här nere shoppar man dagsfärsk färdigt uppskuren melon med en liten "stick" som man äter med  för 25 bath = ca 5 kronor! :-) på samma sätt köper vi ananas och andra goda frukter. Det är ungefär som att köpa en chipspåse = bekvämt & enkelt att äta ;-)  (vi shoppar på "Tops", matbutiken på Central Festival).

I kväll har jag surfat runt och letat möbler etc på nett för idag var vi och beställde en hel del interiör till hemmet och de ting som kvarstår måste jag hitta bilder på så att de vet hur jag menar att jag vill ha det. Jag har bl.a. lastat ner ett "sideboard" från R.O.O.M. som jag ska be dem kopiera (om jag inte går för ett skåp jag sett på Day´s hemsida istället... jag får se..)  också var det lite kul för jag såg att R.O.O.M. har en exakt likadan spegel som den jag måttbeställde idag! :-) Skillnaden är bara priset, min här nere är mycket billigare ;-)

P.S önskar jag kunde visa er bilder på sakerna men jag kan som sagt inte lasta ner bilder här på vår resort ännu, de bilder jag bloggar med nu är de jag lastat ner tidigare idag..



Kommentarer
Postat av: Anonym

vad härlig bild !:)

Postat av: V

Hej!
Så fint ni har fått det! Blev helt imponerad av den fina blomman till superpris! Tänk om det kunde vara så här hemma i Sverige också? Härligt att även möblerna är billiga.
Som vanligt ser jag att ni verkar ha det underbart!
Kram på er!

2008-01-11 @ 16:50:46
URL: http://www.stamningsfullt.blogspot.com
Postat av: Babs

Nu är jag här och tjatar igen.
Jag har ju blivit beroende av din härliga blogg, det har jag skrivit tidigare.
Därför är jag också sååå nyfiken på hur länge ni ska stanna där?

Ett bra tag säkert eftersom ni inreder lägenheten så vackert.

Jg har aldrig varit i Thailand men jag lovar att man blir sugen när man läser i din blogg.
Men det är DU som person också som får det att verka så underbart!

2008-01-11 @ 17:30:27
Postat av: Linda

Jag bara måste visa min man din blogg och era härliga bilder!
Jag har alltid velat åka till Thailand, men min man tycker det är för långt...(kan kanske övertyga honom med dina fina bilder)
Var rädda om er där nere!!

2008-01-11 @ 18:05:47
URL: http://www.fetmaoperation.blogg.se
Postat av: Anonym

fin bild :) vilket land? :P

/ LOJS

2008-01-11 @ 18:44:02
URL: http://metrobloggen.se/bearitbery
Postat av: AnnaStina

beba-
Tack! :)

V-
Tack snälla! :) jag myser verkligen med inredningen men det ska bli skönt då allt är klart så att jag kan börja ha lata dagar på stranden ;) Och ang. orkidéerna så vore det ju bara helt fantastiskt om man fick dem till samma pris hemma! Tänk- där får man kanske max 10 utslagna blommor för 298kr.. här får man 120 för 60kr.. Jag tror jag aldrig reser hem igen ;) Kram! :)

Babs-
TACK så jätte mycket för ditt trevliga inlägg! :) jag blir så glad då jag läser det du skriver! Vi har tagit en välbehövlig "paus" och planerar att bli här ca 5-6 månader men just nu har vi bara visum till början av mars så efter det får vi ta en månad i taget.. Om allt går enligt plan så blir vi nog här till juni / juli :) Vad härligt att jag inspirerar dig till att resa till Thailand för ett bättre resmål kan du inte välja. Här är underbart! Kram :)

Linda-
Å jag hoppas verkligen att du kan övertala din man om att resa hit för det är ABSOLUT värt den långa resan. Jag lovar! :) Jag är flygrädd men har trots det rest hit helt ensam ett par gånger bara för att jag älskar att vara här så om jag klarar den långa resan trots mina omständigheter så klarar han det ;) En fördel är att boka platster långt fram i planet så sitter man också bekvämare. Och med alla filmer de visar och den goda maten de serverar så går timmarna fort! Trevlig helg. Kram! :)

2008-01-11 @ 18:49:38
Postat av: jocke

Gud vad härligt... var är det?
Såg att du gillade inredning, jag och min fru har köpt lägenhet och lägger upp lite foton allt eftersom :)

2008-01-11 @ 22:06:19
URL: http://jockelindbergs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91